Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα.

ΚΑΛΑ Ε ΣΟΚ

Μια μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να δούμε από τον Λευτέρη στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που αφορά την μητέρα του καθώς ο ίδιος θα μιλήσει ανοιχτά για εκείνη στην Θοδώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Ο Λευτέρης βλέπει πως η σχέση του με την νεαρή κοπέλα προχωρά και θέλει σιγά σιγά με τον τρόπο του να ανοίγεται προς αυτήν καθώς το παρελθόν του και η αληθινή του ταυτότητα αν βγουν αμέσως στο φως μπορεί να αναγκάσουν την Θοδώρα να του γυρίσει μια για πάντα την πλάτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Μάλιστα, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ο Λευτέρης Ορφανός, θα μιλήσει στην Θοδώρα για την οικογένεια του και πιο συγκεκριμένα για την μητέρα του η οποία βρίσκεται μόνη σε ίδρυμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

Για πρώτη φορά θα δούμε τον Λευτέρη να μιλάει για την μητέρα του σε κάποιον και αυτός δεν είναι άλλος από την αγαπημένη του Θοδώρα. Πως θα αντιδράσει η νεαρή Αγγελάκη ακούγοντάς τον; Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close