Σασμός-Δημήτρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο.

ΗΣΥΧΑ ΡΕΕ

Μία συγκλονιστική σκήνη έρχεται ανάμεσα σε Δημήτρη, Αιμιλία και Παύλος, στη σειρά Σασμός. Οι τρεις αυτοί χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι, ύστερα από ένα φρικτό γεγονός που θα αλλάξει τις ζωές όλων…

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά

Το σπίτι της Καλλιόπης παίρνει φωτιά. Ο Παύλος περνά απέξω και τυχαία βλέπει τη γυναίκα αυτή να μάχεται στις φλόγες. Δίχως δεύτερη σκέψη, ορμά για να την σώσει, με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις του από τον καπνό.

Ο Παύλος οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου τον περιμένει ο Δημήτρης, για να τον περιθάλψει. Δυστυχώς, το νέο αυτό μαθαίνει και η Αιμιλία, η οποία τρέχει στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της, σοκαρισμένη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Η Αιμιλία μπαίνει στο δωμάτιο του Παύλου και τον παίρνει μία τεράστια αγκαλιά. Έτσι, του αποδεικνύει πως ο μεγάλος της έρωτας για εκείνον δεν έσβησε ποτέ και πως μέσα της καίει ακόμη η φλόγα της αγάπης τους..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό

Σασμός-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα

Για κακή τους τύχη, κάποιος τους παρακολουθεί. Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα την Αιμιλία και τον Παύλο στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να γίνεται έξαλλος, στη σειρά Σασμός. Το ξέσπασμά του απέναντι στην γυναίκα του, είναι τεράστιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμηΣασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Εξοργισμένος και βαθιά πληγωμένος, ο Δημήτρης δίνει τελεσίγραφο στην Αιμιλία, ξεκαθαρίζοντάς της πως ή θα διαλέξει εκείνον, ή τον πρώην της. Όλα ανατρέπονται ξανά στη ζωή της ηρωίδας..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close