Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η οικογένεια των Σταματάκηδων έρχονται σε πόλεμο.

Καλά το έχουμε χάσει μου φαίνεται…

Όλα ξεκινούν όταν το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες και ο Παύλος βρίσκεται εκείνη τη στιγμή απ’έξω και τρέχει να τη σώσει. Η φωτιά, όμως, στο σπίτι των Σταματάκηδων εγείρει ερωτήματα και αναζωπυρώνει την βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Τότε, τα ξαδέρφια Σταματάκηδες, ο Νικολής κι ο Δημητρός αναλαμβάνουν δράση κι αποφασίζουν να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες καίγοντας τη γη τους. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο φτάνει στα αυτιά του Νικηφόρου, ο οποίος τους καρφώνει στον Μαθιό και τον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας

Έτσι, γνωρίζοντας τι πάνε να κάνουν τρέχουν στα κτήματα, όπου έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα. Ο Δημητρός σημαδεύει με όπλο τον Παύλο και απειλεί να τον σκοτώσει. Ο Αστέρης, όμως, με γρήγορα αντανακλαστικά του επιτίθεται και σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ορμά στον Νικολή προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Γρήγορα φτάνει η αστυνομία στον χώρο και οι Σταματάκηδες συλλαμβάνονται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Καλλιόπης, η οποία γίνεται έξω φρενών με τους γιους της που ευθύνονται για τη σύλληψη των Σταματάκηδων στον «Σασμό».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close