Σασμός: Ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα.

Ρε ακόμα δεν τα φτιάξανε θα πάνε για φούντο; Τι πράγματα είναι αυτά

Ένας νέος έρωτας είναι γεγονός. Ο αστυνόμος με το όνομα Λευτέρης Ορφανός, μπαίνει στη σειρά Σασμός και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Θοδώρας. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, με το πάθος να φουντώνει από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Μαθιό

Η Θοδώρα συνεχίζει να εργάζεται ως τραγουδίστρια σε μπαρ. Ο νέος αστυνόμος βρίσκεται σε μυστική αποστολή και προσπαθεί να περνά απαρατήρητος στην Κρήτη. Στόχος του δεν είναι να ερωτευτεί, όμως όλα θα ανατραπούν στη ζωή του, μέσα σε ένα λεπτό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκοτώνεται με την Αργυρώ

Σασμός-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Ο έρωτας αυτός θα ανθίσει και θα έχει ολέθριες συνέπειες. Οι δυο τους θα περάσουν καυτές νύχτες πάθους, αγνοώντας τον κίνδυνο. Ο Λευτέρης ή αλλιώς Γιώργος, έχει πει ψέματα στην Θοδώρα για την πραγματική του ταυτότητα. Η σχέση αυτή ξεκινά από την αρχή με φρικτά μυστικά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τί ενώνει τη μάνα της Στέλλας με τη γυναίκα του Παύλου;

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα σχέδια του νέου υπαστυνόμου

Οι δυο τους θα διαφωνούν σε πολλά. Η Θοδώρα θα είναι καχύποπτη αρκετά, καθώς οι δυο μεγάλες της σχέσεις δεν πήγαν καλά. Αντίστοιχα, ο Λευτέρης θα είναι απόμακρος, θέλοντας να κρατήσει τα προσχήματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Σύντομα ο Λευτέρης Ορφανός θα χάσει τον έλεγχο

Οι συναντήσεις τους θα είναι κρυφές, γεμάτες από ψέμα. Το επάγγελμα της Θοδώρας, τα μυστικά του Λευτέρη και οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά Σασμός ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σύμφωνα με το youfly, θα διχάσουν αρκετά το νέο ζευγάρι…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close