Σασμός: Σοφία και Αιμιλία στέκονται η μια δίπλα στην άλλη

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τι ενώνει τη μάνα της Στέλλας με τη γυναίκα του Παύλου;

Καινούργιο δίδυμο θα δούμε απο τη νέα σεζόν δηλαδη;

Σασμός: Σοφία και Αιμιλία στέκονται η μια δίπλα στην άλλη

Η Αιμιλία Ξενάκη, μια νέα ηρωίδα που θα υποδυθεί η εξαιρετική ηθοποιός Γιώτα Φέστα έρχεται στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του ΑLPHA, Σασμός και η ιστορία της αναμένεται να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό. Τι ακριβώς όμως συνδέει την Αιμιλία και την Σοφία, μητέρα της Στέλλας, στην σειρά Σασμός;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα

Σασμός: Σοφία και Αιμιλία στέκονται η μια δίπλα στην άλλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και σκοτεινοί χαρακτήρες ταράζουν τους ήρωες

Οι δυο γυναίκες, η Σοφία και η Αιμιλία είναι πολύ καλές φίλες με την Αιμιλία να έχει δεσμούς μάλιστα και με το χωρίο. Οι ηρωίδες έχουν εδώ και χρόνια μια δυνατή φιλία την οποία θα δούμε και στα νέα επεισόδια της σεζόν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Σασμός: Σοφία και Αιμιλία στέκονται η μια δίπλα στην άλλη

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Τώρα, όσον αφορά τον ρόλο της, η Αιμιλία όπως είναι ήδη γνωστό, είναι η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη. Είναι μια έντιμη και μετρημένη εισαγγελέας. Μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του άνδρα της, προχώρησε την ζωή της με τον Δημήτρη, σύμφωνα με το youfly, που θα ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Σύντομα ο Λευτέρης Ορφανός θα χάσει τον έλεγχο

Η ίδια όταν συναντήσει ξανά τον Παύλο μετά από χρόνια θα σοκαριστεί και οι παλιές της πληγές θα ανοίξουν και πάλι. Φυσικά στο πλευρό της Αιμιλίας σε όλο αυτό θα είναι η Σοφία και σαν καλή της φίλη θα την στηρίξει αρκετά στον Σασμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close