Σασμός: Το ψεύτικο όνομα του νέου υπαστυνόμου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς πως σύντομα  ο Λευτέρης Ορφανός θα χάσει τον έλεγχο

Για να το κάνεις εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις… Εγώ χατίρι δεν χαλάω…

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για πολλούς ήταν η κορυφαία τηλεοπτική μεταγραφή του καλοκαιριού. Μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών, όπου έδωσε ρεσιτάλ ως Μελέτης, συμφώνησε και θα βρίσκεται στο καστ του Σασμού.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί τον νέο αστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου. Ο οποίος θα εγκαταλείψει για πάντα την Κρήτη. Το όνομά του νέου αστυνόμου είναι Γιώργος Βιδάλης. Αλλά θα εμφανιστεί με ψεύτικο όνομα. Γιατί; Προφανώς κι έχει τους λόγους του.

Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος πλακώνει τον Μανώλη

Ο Γιώργος Βιδάλης θα εμφανιστεί με το όνομα Λευτέρης Ορφανός. Στόχος του είναι να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, για να περνά απαρατήρητος από τους πρωταγωνιστές.

Ο Λευτέρης έρχεται από τα κεντρικά της Αθήνας, ως μυστικός αστυνόμος. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, βρίσκεται σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, δίπλα στον Ευθύμη (Δημήτρη Αλεξανδρή). Παρακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία κι ενημερώνει τους ανωτέρους του. Στόχος του δεν είναι να ξεσκεπάσει μόνο τον Ευθύμη, αλλά και τον συνεργάτη του, με τον οποίο διακινεί εμπόριο όπλων.

Σασμός: Το ψεύτικο όνομα του νέου υπαστυνόμου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα παντρεύεται το Λευτέρη

Ο Λευτέρης θα θελήσει να διερευνήσει και την υπόθεση του Στεφανή. Θα θελήσει να βοηθήσει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα τον αναγκάσει να μπλεχτεί με τους πρωταγωνιστές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύντομα, ο Λευτέρης Ορφανός, ή αλλιώς Γιώργος, θα χάσει τον έλεγχο και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Θοδώρα, στη σειρά του Alpha. Το ειδύλλιο θα ξεκινήσει και ο κίνδυνος για τις ζωές τους θα αυξηθεί. Πώς θα αντιδράσει εκείνη, όταν ανακαλύψει πως ο άνθρωπος αυτός της λέει ψέματα; Όλα ανατρέπονται στη δεύτερη σεζόν!

Σασμός: Το ψεύτικο όνομα του νέου υπαστυνόμου

Δείτε ακόμη Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και σκοτεινοί χαρακτήρες ταράζουν τους ήρωες

H Θοδώρα θα γίνει έξαλλη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν περίμενε ποτέ ότι ο άνδρας που ερωτεύθηκε παράφορα θα είναι ένας… άλλος τον οποίο και δεν ξέρει.

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: MEΓΑ αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο

Από τη μία θέλει να τον διώξει από τη ζωή της, αλλά από την άλλη είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει να μείνει μακριά του. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία από τα γυρίσματα του Σασμού στο Instagram και φυσικά έκανε θραύση!

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close