Σασμός: Ο Μάκης βάζει φωτιά στις εξελίξεις

Σασμός:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μάκης βάζει φωτιά στις εξελίξεις . Ο Μάκης Πανταζάρας με ρόλο έκπληξη στον Σασμό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη

Σασμός: Ο Μάκης βάζει φωτιά στις εξελίξεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης μπαίνει στη σειρά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr ο Αργύρης Πανταζάρας, ένας ηθοποιός που πέρα των άλλων βρίσκεται τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί στις πιο σημαντικές τηλεοπτικές σειρές, μπαίνει στο Σασμό. Και μάλιστα, με ρόλο έκπληξη…

Σασμός: Ο Μάκης βάζει φωτιά στις εξελίξεις

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94

Ο Σασμός κρατάει σταθερά την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και στις καρδιές των τηλεθεατών. Κι όχι άδικα, αφού οι δυνατές εξελίξεις στην δραματική ερωτική σειρά του Alpha τρέχουν. Νέα πρόσωπα και νέοι χαρακτήρες πρόκειται να δώσουν άλλη τροπή στις ιστορίες ή ακόμη και να ανοίξουν καινούργιες. Έτσι, στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα».

Σασμός: Ο Μάκης βάζει φωτιά στις εξελίξεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας. Ηθοποιός τιμημένος με το Βραβείο Χορν, με σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μπαίνει στον Σασμό σε έναν ρόλο- κλειδί. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του. Ο Σασμός συνεχίζει ακάθεκτος και τα γυρίσματα με τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του Μάκη Χριστογιάννη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ξεκινήσει. Στις οθόνες μας θα δούμε τον πρωταγωνιστή στο νέο του ρόλο από τις αρχές Μαρτίου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close