Σασμός: Ο Τόλης  μπαίνει στη σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες καθώς ο Τόλης μπαίνει στη σειρά .

Ο μυστηριώδης Τόλης

Ο ισοβίτης Τόλης που τον υποδύεται ο Θάνος Μπίρκος, είναι συγκρατούμενός του Αστέρη στη φυλακή. Πρόκειται για έναν 50άρη λογιστή, που όνειρο του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός, γι’ αυτό και σε άσχετες στιγμές απαγγέλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρο του είναι να διοργανώσει και να ανεβάσει μία παράσταση στη φυλακή, αλλά δεν βρίσκει ποτέ κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει. Υπερκινητικός, με πηγαίο χιούμορ, ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και την τάξη, διατηρεί το κελί του καλύτερα από το σπίτι του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Σασμός - Θάνος μπίρκος -

Δείτε ακόμη Σασμός: Σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό

Σφυρίζει κεφάτος αγαπησιάρικα τραγούδια του 50 και του 60 καθώς είναι μία ρομαντική ψυχή, με παλιομοδίτικα παλιομοδίτικο τρόπο σκέψης και δράσης. Στη φυλακή κινείται πάντα διακριτικά, φροντίζοντας να μην προκαλεί κανέναν.

Σασμός -Αστερης -

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94

Σασμός: Ο Τόλης μπαίνει στη σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Τον επισκέπτεται σπάνια μία θεία του. Συμβουλεύει τον Αστέρη πώς, για να περάσει καλά εκεί μέσα, πρέπει να προσαρμοστεί και να βάλει πρόγραμμα με γυμναστική και διάβασμα. Επίσης του λέει ότι με έναν καλό δικηγόρο θα πέσει στα μαλακά…Ο Αστέρης σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση  δεν δείχνει ενδιαφέρον, όμως καταλαβαίνει ότι πρέπει να δράσει αν θέλει να βγει από τη φυλακή πριν γεράσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close