Σασμός: Ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει για τον δολοφονο στην αστυνομία

 Σασμός εξελίξεις : O Μανώλης δεν θα αντέξει να ζει με τους εφιάλτες και θα αποφασίσει να μιλήσει για όλα όσα είδε στην αστυνομία, θέλοντας να αποκαλύψει  ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή .

η Βασιλική ανατρέπει τα σχέδια του Μανώλη

Ο Μανώλης είναι έτοιμος να καταδώσει τον Μαθιό ο αλλά η Βασιλική ανατρέπει όλα τα σχέδια .Ο Μαθιός φοβάται πως ο Μανώλης μπορεί να τον έχει δει να σκοτώνει τον Στεφανή και κρυφά προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έχει πει κάτι από το οποίο να προσανατολίζεται η αστυνομία για το φόνο . Την ίδια στιγμή ο έρωτας του για τη Βασιλική φουντώνει όλο και πιο πολύ, ενώ  ο Μανώλης σκέφτεται να πει όλη την αλήθεια σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV σίριαλ.

Την ώρα που ο Μανώλης και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται για να πάνε στο πανεπιστήμιο, ο Μανώλης συνεχίζει να δέχεται μεγάλη ψυχολογική βία από την αδερφή του Θεοδώρα που τον απειλεί ότι θα πάει στην αστυνομία. ”Γιατί δεν μιλάς ;Tι φοβάσαι; Μη σε σκοτώσει και σένα; Τέρμα τα αστεία λεγε! ο Πέτρος Σταυρουλάκης το έκανε Ε; Λοιπόν θα πας και θα τον καταδώσει σήμερα κιόλας αλλιώς θα πάω εγώ!” τον φοβερίζει.

Δείτε επίσης : Σασμός: H Εριέτα Mανούρη μπαίνει σαν πέτρα του σκανδάλου

Ο Μανώλης δεν αντέχει τις τύψεις και το βαρύ μυστικό που κουβαλάει.

Οι εφιάλτες τα βράδια γίνονται όλο και πιο έντονοι, ενώ σιγά σιγά έχει αρχίσει να σκέφτεται, μήπως πρέπει να πει επιτέλους την αλήθεια.

Σασμός: Ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει για τον δολοφονο στην αστυνομία

Η βαρκάδα με τον αστυνόμο

Λίγο αργότερα ο αστυνόμος θα τον συναντήσει τυχαία, την ώρα που ψαρεύει . ” Έλα Μανώλη μπες στη βάρκα να ψαρέψουμε να περάσει η ώρα¨ του λέει . Σε αυτή όμως την τυχαία βαρκάδα με τον Μανώλη, προσπαθεί να ψυχολογήσει το παιδί και να καταλάβει αν λέει αλήθεια ότι δεν ξέρει τίποτα.  Ωστόσο η ίδια βαρκάδα θα φέρει το Μανώλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολόγησε στην αστυνομία τι είδε τη μέρα του φονικού.

Ο Μανώλης σχεδόν το έχει αποφασίσει να πάει στην αστυνομία

ο Μανώλης σχεδόν το έχει αποφασίσει να πάει στην αστυνομία αλλά ένα ακόμη γεγονός θα του κλείσει και πάλι το στόμα . Λίγες ώρες αργότερα κάνοντας μία βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε μία σκηνή που τον κάνει να παγώσει στην κυριολεξία.

Δείτε ακόμη Σασμός spoiler: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Βλέπει τον  Μαθιό με τη Βασιλική να φιλιούνται με πάθος!  Το μυαλό του Μανώλη σταματάει . Πώς είναι δυνατόν η μάνα του Νικηφόρου να φιλιέται με τον ξάδερφό του άντρα της και τον φονιά του…

Σασμός: Ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει για τον δολοφονο στην αστυνομία

Μήπως μαζί είχαν σχεδιάσει το φόνο του για να τον βγάλουν από τη μέση και να είναι μαζί ζευγάρι; ;Oλα αυτά τα ερωτηματικά τριγυρίζουν στο μυαλό του και κάνει ξανά πίσω. Όχι δεν πρέπει να μιλήσω σε κανέναν ότι κι αν γίνει σκέφτεται και φεύγει τρομαγμένος ,από αυτά που είδε sτη βόλτα του .

Oι μέρες περνάνε και ο Μανώλης με τον Νικηφόρο έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση στο Ηράκλειο.

Ωστόσο οι εφιάλτες του Μανώλη επιστρέφουν ακόμα πιο τρομακτικοί και μαζί με τις πιέσεις της αδερφής του, σκέφτεται πλέον σοβαρά  να καταδώσει τον Μαθιό.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close