Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή.

Μανώλακη θα το φας το κεφάλι σου στο τέλος το βλέπω εγώ…

Ένας άνθρωπος έμαθε το μεγάλο του μυστικό, ο Άγγελος, και αυτός κατέληξε στο χώμα. Ο Μανώλης νιώθει σαν να λιγοστεύει γύρω του το οξυγόνο και δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει.

Όπως λοιπόν θα δούμε, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, στο β’ κύκλο της σειράς, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν για το θέμα που τον έχει στοιχειώσει, ποιος δηλαδή σκότωσε τον Στεφανή, και αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

Ούτε η Κλαίρη είναι σε θέση να τον ηρεμήσει, ούτε όμως και ο Νικηφόρος, που βλέπει τον κολλητό του να χάνει τη γη κάτω από γύρω του. Το βάρος του Μανώλη Αγγελάκη θα γίνεται ανυπόφορο, σε σημείο που θ’ αρχίσει να τρελαίνεται.

Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

Οράματα και ψευδαισθήσεις θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας του, ενώ η περίεργη συμπεριφορά του δεν θ’ αργήσει να γίνει αντιληπτή από την οικογένειά του που θα φοβηθεί για την υγεία του.

Ο μόνος που θα καταλάβει τα συναισθήματα του θα είναι μόνο ο καθηγητής Παπαφράγκος, ο οποίος μάλιστα θα τον παρακινήσει να φύγει από την Ελλάδα για να ηρεμήσει.

Σασμός: Ο Μανώλης καλείται ως μάρτυρας στη δίκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Ο Μανώλης θα σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι, αφού ξέρει πως αν δεν τη βλέπει καθημερινά άτομα που να του θυμίζουν όσα είδε στο βουνό, τότε σίγουρα θα νιώσει καλύτερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close