Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη.

Τι έγινε Παυλίτο μας αρέσει η χωριάτισσα;;

Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη του, κρύβοντας πολλά μυστικά, όπως έναν μεγάλο έρωτα που άλλαξε δραματικά τη ζωή του, στη σειρά Σασμός. Ο χαρακτήρας αυτός, μπορεί να δείχνει αδίστακτος κι εκδικητικός, όμως είναι βαθιά πληγωμένος.

Το μόνο που ζητά είναι εκδίκηση, για τον άδικο χαμό των συγγενών του. Οι Σταματάκηδες κατάφεραν να “θερίσουν” όλους τους άντρες της οικογένειας, με αποτέλεσμα να απομένει μόνον εκείνος..

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Ποιος είναι, όμως, ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη και γιατί θα ανατρέψει τους στόχους του, στη σειρά Σασμός; Εκτός από τον ίδιο, στον νησί επιστρέφει και η πρώην γυναίκα του, την οποία θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα.

Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο

Η πρώην σύζυγος του Παύλου είναι μία αυστηρή εισαγγελέας. Έρχεται στο νησί μαζί με το νέο της σύζυγο, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μάνος Πετούσης. Ο γιατρός αυτός θα αναλάβει τα καθήκοντα που είχε ο Άγγελος στο χωριό, πριν πεθάνει.

Ο Παύλος και η πρώην του σύζυγος θα έρθουν ξανά κοντά. Σύμφωνα με το Youfly.com, ένα νέο ειδύλλιο θα φουντώσει, γεμάτο αναμνήσεις του παρελθόντος, πόνο, οργή και πάθος.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Θα καταφέρουν να είναι ξανά οι δυο τους, ή η σχέση τους τελείωσε οριστικά; Ο Παύλος αναστατώνεται με την παρουσία της στο χωριό και δε διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close