Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν.

Ρε πάτε καλά τώρα;;

 

Μετά τα όσα συνέβησαν ανήμερα του γάμου της με τον Μαθιό και τη σύλληψη του, η Βασιλική είναι… ράκος. Στη σκέψη πως ο άντρας που θα έβαζε στο σπίτι της είναι φονιάς καταρρέει, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Οι πρώτες μέρες μετά τη σύλληψη του Μαθιού θα είναι δύσκολες για εκείνη, αφού τα πάντα στη ζωή της έχουν ανατραπεί.

Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά και ο πόνος που κατατρώει την ψυχή της, έχει να διαχειριστεί και την οργή του Νικηφόρου. Ο τελευταίος, είναι πεπεισμένος πως ο Μαθιός ευθύνεται για τη φόνο του Άγγελου και θεωρεί πως εκείνος και η οικογένειά του διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Όσο ζουν οι Βρουλάκηδες κινδυνεύουμε, λέει ξανά και ξανά και σιγά σιγά δείχνει να χάνει την επαφή του με την πραγματικότητα. Οι εμμονές τον κυριεύουν  και πάνω στην τρέλα του αρπάζει το όπλο και σαν μαινόμενος ταύρος κυκλοφορεί στην Κρήτη.

Όσο και αν η Βασιλική προσπαθεί να τον ηρεμήσει δεν τα καταφέρνει, ενώ πανικοβάλλεται όταν η Τζένη της λέει πως ο Νικηφόρος αρχίζει να χάνει τα λογικά του.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Τότε, μην αφήνοντας άλλον το χρόνο να περάσει, η Βασιλική αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Συγκεκριμένα επισκέπτεται τον  Μαθιό στη φυλακή και σε μία έκρηξη οργής του λέει πως εκείνος ευθύνεται για την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει ο γιος της.

Είσαι κακό πρότυπο για το παιδί μου. Από τότε που σε έβαλα στις ζωές μας οι συμφορές διαδέχονται η μία την άλλη, του λέει, με τα μάτια της να πετούν σπίθες. Οι προσπάθειες του Μάθιου να την ηρεμήσει όχι μόνο πέφτουν στο κενό, αλλά η Βασιλική του ζητάει να χωρίσουν.

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Ό,τι είχαμε τελείωσε. Ας κοιτάξει ο καθένας τη ζωή του, του ανακοινώνει η Βασιλική, με τον Μαθιό να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Συνειδητοποιώντας πως χάνει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε πραγματικά καταρρέει και πλέον μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close