Σασμός:  Ο Μανόλης μιλάει για την σειρά και δίνει τα περισσότερα spoilers

Ο Μανόλης διχάζεται  γιατί από τη μια στέφεται πως πρέπει να καταδώσει τον Μαθιό αλλά από την άλλη δεν θέλει να στεναχωρήσει τον Νικηφόρο που είναι κολλητός του. Τι απόφαση θα πάρει τελικά;

Φοβάται τον Μαθιό και αυτοί όπως θα δούμε τον απειλεί λέγοντάς του ότι δεν τον έχει σημαδέψει όπλο. Αυτό θα του κλείσει ακόμα καλύτερα το στόμα;

«Ο φόβος είναι ένα κεντρικό χαρακτηριστικό αυτού του ήρωα. Η ιστορία ξεκινάει ούτως ή άλλως με ένα φόβο ως προς την οικογένεια του, ένα φόβο για το μέλλον του και τις επιλογές που θέλει να κάνει που δεν τις εγκρίνει το κοινωνικό του περιβάλλον, Μετά συμβαίνει αυτό το απίστευτο περιστατικό που είναι μεγαλύτερο από εκείνον, με αποτέλεσμα ο φόβος να είναι επίσης τεράστιος. Και κυρίως προς τον Μαθιό που είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά. Φοβάται για τον φίλο του, τον εαυτό του, την οικογένεια του και φοβάται μην αποκαλυφθούν όλα αυτά. Δεν θέλει να ξαναφτουντώσει ένα κύμα βίας στο χωριό που θα τα καταπνίξει όλα. Και εννοείται πως μετά τις απειλές του Μαθιού, παρόλο που εκείνος δεν ξέρει ότι ο Μανόλης τον έχει δει, φοβάται περισσότερο και κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του».

Σασμός: Ο Μανόλης μιλάει για την σειρά και δίνει τα περισσότερα spoilers

Ο Μανόλης θα τον καταδώσει κάποια στιγμή ή η αποκάλυψη θα γίνει από κάποιον άλλον;

«Σύντομα ο Μανόλης θα κάνει μια προσπάθεια να γίνει γνωστό το πρόσωπο που διέπραξε τον φόνο, με ένα γράμμα στην αστυνομία».

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Ομως αυτό το γράμμα χάνεται!

«Η αλήθεια είναι πως η τύχη δεν είναι ποτέ με το μέρος του Μανόλη».

Μέχρι την αποκάλυψη θα μοιραστεί τα όσα έχει πει με κάποιον ή Θα είναι κάτι που θα κουβαλάει πάντα μέσα του;

«Θα είναι κάτι που θα κουβαλάει πάντα και θα έχει το δίλημμα ον πρέπει να αποκαλύψει το όνομα του Μαθιού. Ο Μανόλης δεν είναι σε θέση να μοιραστεί αυτό που κουβαλάει. Αν το έκανε θα τον κατέστρεφε, αλλά επειδή η σχέση του με τη μητέρα του είναι πολύ ισχυρή, η Αννα καταλαβαίνει καλά ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί της.. Δύσκολο όμως να μοιραστεί αυτό το φορτίο και αυτό γιατί το διακύβευμα έχει να κάνει με την αγάπη προς τον φίλο του».

Πως αντέχει αλήθεια να μη μιλάει στον Νικηφόρο;

«Είναι η άλλη όψη του νομίσματος ο Νικηφόρος, Από τη μια ο Μανόλης αντιμετωπίζει τον φόβο και από την άλλη είναι η αδελφική αγάπη προς τον φίλο του. Νιώθει πως ξέρει ένα μυστικό που από τη μια θα τον δικαιώσει αλλά από την άλλη θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα».

Στη Θοδώρα δεν έχει μιλήσει, ωστόσο λέγεται ότι εκείνη για να εκδικηθεί τον Πέτρο, θα πει ότι ο αδελφός της είδε τον Πέτρο να σκοτώνει τον Στεφανή;

Σασμός: Ο Μανόλης μιλάει για την σειρά και δίνει τα περισσότερα spoilers

«Η πληροφορία του δολοφόνου είναι κάτι που η Θοδώρα στη συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται θα το χρησιμοποιήσει. Αν ωστόσο γίνει αυτό, ο Μανόλης θα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Ισως εκεί να κριθεί και το ηθικό μέρος του χαρακτήρα του. Αν θα σώσει έναν αθώο άνθρωπο… Δεν γνωρίζουμε όμως αν αυτό το κομμάτι του βιβλίου θα κρατηθεί».

Θα δούμε ποτέ καλά τον Μανόλη; Εστω όταν θα πάει στο πανεπιστήμιο;

«Ονειρεύεται το πότε θα φύγει οπό το χωριό για να ηρεμήσει, θα φύγουν όντως με τον Νικηφόρο και αυτή η απόσταση θα ηρεμήσει τον Μανόλη, όμως από την οικογένεια του και την οικογένεια του φίλου του, δεν θα ξεφύγει».

Συναισθηματικά θα τον δούμε καλά;

«Το προσπαθεί αλλά ούτε αυτό του πάει πολύ καλά. Σίγουρα αξίζει μια κοπέλα».

Βιώνει bullying από τον πατέρα του. θα έρθει η στιγμή που θα δικαιωθεί; Ηδη ο Γιώργος του έχει δείξει εμπιστοσύνη…

Δείτε επίσης : Σασμός : Καλλιόπη και Αστέρης μαθαίνουν τον δολοφόνο του Στεφανή

«Ο Γιώργος που είναι πιο ψύχραιμοι κατάλαβε πως ο Μανόλης έχει ένα μυαλό ξεχωριστό, θεωρώ ωστόσο πως ο πατέρας του βλέποντάς τον και στο πανεπιστήμιο θα αρχίσει να μαλακώνει, να πείθεται με ποιον άνθρωπο έχει να κάνει και τον εμπιστεύεται περισσότερο».

Το ίδιο θα ισχύσει και με τη Θοδώρα;

«Νομίζω πως εκεί τα πράγματα είναι πιο σταθερά. Η Θοδώρα δεν πείθεται από επιχειρήματα».

Τσακώνεται αλήθεια ο Μανόλης με τον Νικηφόρο;

«Ναι, γιατί κάτι θα πάει να αποκαλυφθεί σχετικά με τον φόνο, για το οποίο ευθύνεται η Θοδώρα και θα έρθουν σε σύγκρουση, που όμως θα καταλαγιάσει αφού ο Μανόλης θα χρειαστεί να πει ψέματα. Ο Νικηφόρος τουλάχιστον μετά οπό αυτό θα καταλάβει πως μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένα μυστικό».

Στο χωριό θα έρθει ο Άγγελος που με κάποιον τρόπο θα συνδέεται με τη μητέρα του ήρωα σας;

«Ο Αγγελος θα συνδεθεί και με τους Σταματάκηδες και με τους Βρουλάκηδες γιατί είναι ο άνθρωπος που φροντίζει το χωριό, θα συμβούν διάφορα στους ήρωες όπου θα χρειαστούν οι υπηρεσίες του, ωστόσο είναι ένας όνθρωπος που κρύβει πράγματα και έρχεται στο χωριό για κάποιο λόγο».

Σασμός: Ο Μανόλης μιλάει για την σειρά και δίνει τα περισσότερα spoilers

Αλλους θανάτους θα δούμε;

«Αυτό είναι το κακό… Για να έρθει ο σασμός θα πρέπει η βεντέτα να έχει θύματα. Δυστυχώς», ανάφερε στο TV24

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close