Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Σασμός spoiler για τα επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς του Στεφανή.

Ο Μαθιός ομολογεί πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Οι εξελίξεις για την οικογένεια Σταματάκη δεν έχουν τελειωμό σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV μανία.

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης, ο Μαθιός, βασανίζεται με ενοχές και φόβους για το φόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός φτάνει κάποια στιγμή σε αδιέξοδο και αποφασίζει να ομολογήσει πως αυτός σκότωσε το σύζυγό της γυναίκας ,που θα αγαπάει μέχρι να κλείσει τα μάτια του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τραγικό ένοχο μυστικό των δύο οικογενειών που δεν πρέπει κάνεις να μάθει

Η ομολογία του, θα ανοίξει ένα νέο κύκλο αίματος και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική όταν θα μάθει πως ο άντρας που αγάπησε τόσο πολύ, είναι ο φονιάς του πατέρα του παιδιού της;

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Aπό την άλλη ο Αστέρης και η Αργυρώ θα βρεθούν ξανά κοντά ο ένας στον άλλον, πιστεύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει…

Oμως η μοίρα, για άλλη μία φορά θα δοκιμάσει πολύ σκληρά τον έρωτα τους.

Οι όρκοι αγάπης και τα φιλιά τους, θα χαρίσουν προσωρινές στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι, αλλά όλα θα αλλάξουν… και οι δύο ερωτευμένοι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με απελπιστικές καταστάσεις, στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 30, 31 , 32 , 33

η Καλλιόπη Σταματάκη Θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση τους με αποτέλεσμα να τους χωρίσει. Πώς θα τους χωρίσει η Καλλιόπη ;Μάλιστα θα απειλήσει τον γιο της και θα του επιβάλλει να παντρευτεί τη Στέλλα.

Close