Σασμός-Μανώλης-Παπά-Μιχάλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς

Αχ ρε άτιμε Μανώλη… Είσαι τελείως βλήμα ρε αγόρι μου

Ο Μανώλης λέει στον παπά Μιχάλη την αλήθεια για το φόνο του στεφάνι κι αυτός αρρωσταίνει και κλαίει. Βαριά η εξομολόγηση του Μανώλη στον παπά Μιχάλη για όσα έγιναν την ημέρα δολοφονίας του Στεφανή στο βουνό.

Προμηνύει ένα ντόμινο εξελίξεων, όπως θα δούμε ο παππάς σοκαρισμένος αρνείται να παντρευτεί τον Μαθιό ενώ κλείνετε σε μοναστήρι, καθώς δεν αντέχει το βάρος των αποκαλύψεων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Ο παπά Μιχάλης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια τη σειρά Σασμός, μιας και από μία εξομολόγηση δεν αντέχει όσα μαθαίνει και καταρρέει, όλα αρχίζουν όταν ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει σε κάποιον και να βγάλει από μέσα τις ενοχές που νιώθει προκειμένου να ελαφρύνει την ψυχή του απ’ όσα των τυραννούν.

Φυσικά ο νεαρός επιλέγει να μιλήσει στον παπά Μιχάλη μιας και είναι ο μοναδικός που θα κρατήσει φυλαγμένα τα μυστικά του, την ίδια στιγμή ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφαση του στην Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα, εκείνη συμφωνεί και οι ετοιμασίες για τον γάμο ξεκινούν με πυρετώδεις ρυθμούς για να προλάβουν να τα οργανώσουν όλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της βεντέτας

Εντωμεταξύ, ο Μανώλης εξομολογείται στον παπά Μιχάλη όλα όσα είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή αλλά και πως ο φονιάς του είναι ο Μαθιός ο παππάς σοκάρεται αν και δε δείχνει τίποτα στον Μανώλη ο όποιος φεύγει ανακουφισμένος που μοιράστηκε το θανάσιμο μυστικό του με κάποιον.

Ωστόσο οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τον παπά Μιχάλη, το βάρος της εξομολόγησης του Μανώλη είναι τεράστιο και αδυνατεί να το κουβαλά, δεν αντέχει να ξέρει το δολοφόνο του Στεφανή και να μην μπορεί να τον καταγγείλει ώστε να τιμωρηθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ακυρώνει τον Λευτέρη

Σασμός spoiler: Μιχάλης Αεράκης – Ποιοι θα φέρουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ακυρώνει τον Λευτέρη

Όλο αυτό με το άγχος που βαραίνει την ψυχή του επηρεάζει και την υγεία του με αποτέλεσμα να καταρρέει μπροστά στην εκδρομή Κατερίνα η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί με την κατάρρευση του παπά Μιχάλη ταράζει τους πάτε στο χωριό, εκείνος όμως αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του όμως φέρνει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close