Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της βεντέτας.

Καλά ο Νικηφόρος θα τρελαθεί θα το δείτε…

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος από τη σειρά Σασμός, μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στην αγαπημένη μας ιστορία, καθώς και για τη στάση του νεαρού πρωταγωνιστή, απέναντι στον γάμο της μητέρας του.

Είναι γεγονός πως η πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση Βασιλικής και Μαθιού θα επηρεάσει αρκετά τον Νικηφόρο. Η Βασιλική βλέπει τον γιο της διαφορετικό και τρέμει πως θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της “βεντέτας”.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ακυρώνει τον Λευτέρη

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος χωρίζει Αιμιλία και Δημήτρη

Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Η Βασιλική θα θεωρήσει πως υπεύθυνος για όλα είναι ο Μαθιός, με τις εντάσεις να ξεσπούν στο ζευγάρι. Η απόφαση να χωρίσουν, θα γίνει μονόδρομος…

Ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε πως ο Νικηφόρος θα αλλάξει κι άλλο, στη σειρά Σασμός. «Αν ο Νικηφόρος κάνει πίσω, θα το κάνει μόνο για την μητέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη φουντώνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Τα συναισθήματα αυτού του παιδιού εκτονώνονται, υπάρχει μία κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό γύρω από τον δολοφόνο του πατέρα του. Ψάχνει την αλήθεια…».

Στα επόμενα επεισόδια, ο Νικηφόρος θα αναζητήσει τον Μανόλη, θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει και να μάθει τι του συμβαίνει. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Ευθύμη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη κυκλοφορεί και οπλοφορεί

«Ο Νικηφόρος θα είναι στο πλευρό του κολλητού του. Αν όλο αυτόν τον καιρό ήταν δύσκολο για τον Μανόλη να του αποκαλύψει τα μυστικά του, τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο…».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close