Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον γάμο που θα βαφτεί με αίμα.

Μην μου λες τέτοια τώρα και με κάνεις τούρμπο…

Ένας μεγάλος γάμος έρχεται να φέρει την απόλυτη ανατροπή, στη σειρά Σασμός. Όπως είχε αποκαλύψει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τέσσερις γάμους. Κάποιοι από αυτούς, θα βαφτούν με αίμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της βεντέτας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ακυρώνει τον Λευτέρη

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο ένας γάμος θα είναι αυτός της Βασιλικής και του Μαθιού. Οι δυο τους θα πάρουν την απόφαση να φέρουν εις πέρας την μεγάλη τους επιθυμία, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με παραδοσιακές κρητικές φορεσιές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος χωρίζει Αιμιλία και Δημήτρη

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη φουντώνει

Νυφούλα θα ντυθεί ξανά και η Θοδώρα, η οποία θα βρει την ευτυχία που πάντοτε αναζητούσε, δίπλα στον Λευτέρη Ορφανό, στον άντρα που μπήκε αναπάντεχα στη ζωή της από το πουθενά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται με την μάνα του

Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι γάμοι στη σειρά Σασμός και ποιοι θα βαφτούν με αίμα; Φαίνεται πως ο Αντώνης και η Μαρίνα θα περάσουν αρκετά δύσκολα, μέχρι να “σφραγίσουν” τον έρωτά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Ευθύμη

Σασμος: Μαρίνα και Αντώνης σε αδιέξοδο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη κυκλοφορεί και οπλοφορεί

Ο ένας ματωμένος γάμος θα είναι ο δικός τους… Η Μαρίνα και ο Αντώνης θα παντρευτούν παρά της αντιδράσεις του Παύλου. Βέβαια, σύμφωνα με το youfly, εκείνος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close