Σασμός: Ο Μαθιός νιώθει ευάλωτος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός νιώθει ευάλωτος.

O Μαθιός νιώθει ευάλωτος στην τοποθεσία φυλακές της Άνω Ποριάς…

Ο πρώτος κύκλος του Σασμού έκλεισε με τραγικό τρόπο για τον Μαθιό και όπως όλα δείχνουν, και ο δεύτερος θα ξεκινήσει εξίσου άσχημα. Ο Μαθιός συνελήφθη από τον Φραγκιαδάκη και στα πρώτα επεισόδια θα βρίσκεται στην φυλακή.

Σασμός: Αποκλειστικό έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα πεθάνει για να ξαναζήσουμε ελεύθεροι

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, η Καλλιόπη θα πάρει το φταίξιμο πάνω της και δε θα αφήσει τον γιό της να μείνει στη φυλακή. Ωστόσο, όσο ακόμα ο Μαθιός θα βρίσκεται στο κρατητήριο, θα τον επισκεφθεί η Βασιλική, η οποία θα πάει αμέσως στο τμήμα ντυμένη με το νυφικό της.

Σασμός: Αποκλειστικό έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί είναι Σταματάκης και θα το πάρουμε εμείς

Ο Μαθιός βλέπει την Βασιλική ντυμένη νύφη και καταρρέει. Μέσα του υποφέρει γιατί δεν μπορεί να έχει πια την αγαπημένη του. Το τέλος αυτού του ζευγαριού δυστυχώς, θα είναι τραγικό.

Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει στην Άνω Ποριά, στο χωριό της Κρήτης που στον πρώτο κύκλο του «Σασμού» βάφτηκε με αίμα αθώων. Και αυτή τη φορά λέγεται πως θα τον ανοίξει η Καλλιόπη και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close