Σασμός: Το παιδί είναι αίμα μας θα το πάρουμε εμείς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη λυσσάει για τον μικρό Πετρή-Το παιδί είναι Σταματάκης και θα το πάρουμε εμείς

Κανονίστε μόνο αυτό σας λέω…

Έκρηξη στους Σταματάκηδες για τον μικρό Πετρή. Εξοργίζεται η καπετάνισσα όταν μαθαίνει πως έχει εγγόνι. Γίνεται ύαινα έτοιμη να ξεσκίσει τη σάρκα της Μαρίνας Βρούλακη και της κόρης της Αργυρώς, που το κράτησαν μυστικό τόσο καιρό.

Ο μικρός Πετρής είναι αίμα Σταματάκιδων, παιδί του Αστέρη, συνεχιστής της γενιάς τους, και θα το διεκδικήσουν με κάθε τρόπο! Εξίσου αποφασισμένοι, όμως, είναι και οι Βρουλάκηδες, να μην κάνουν βήμα πίσω…

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Το επτασφράγιστο μυστικό ότι ο μικρός Πετρής είναι ο γιος του Αστέρη αποκαλύπτεται και φτάνει στ’ αυτιά της Καλλιόπης. Μέχρι τώρα, με τη Μαρίνα Βρουλάκη τις χώριζαν ποταμοί αίματος και νεκροί. Τώρα τις χωρίζει ένα αθώο πλασματάκι, ο μικρός Πετρής…

Νέος πόλεμος ξεκινά, που θα αναστατώσει ολόκληρη την Ανω Ποριά, καθώς οι Σταματάκηδες θα διεκδικήσουν το παιδί από τους Βρουλάκηδες, σ’ έναν ανελέητο πόλεμο.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Η Καλλιόπη Σταματάκη, όμως, έχει κι άλλη φουρτούνα να αντιμετωπίσει τον Παύλο Βρουλάκη. Η επιστροφή του είναι εφιάλτης για την καπετάνισσα αναζωπυρώνει μνήμες και μισός. Ο Βασίλης Σταματάκης, άντρας της Καλλιόπης, καταδικασμένος για το φόνο του Μάρκου Βρουλάκη, δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή, μετά από εντολή του Παύλου Βρουλάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε και θεωρούνταν νεκρός.

Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, που έδωσε την εντολή να εξοντωθεί ο άντρας της στη φυλακή. Η Καλλιόπη, στη σκέψη και μόνο ότι τον έχει απέναντί της ολοζώντανο, θα κινήσει γη και ουρανό για να τον βγάλει από τη μέση.

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός : O Σταύρος απειλεί τον Αστέρη μετά το κέρατο

Μόνο που και ο Παύλος έχει ακριβώς τις ίδιες προθέσεις, καθώς ζητά εκδίκηση για τις δολοφονίες του Πετρή και του Άγγελου. Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά για τις δύο οικογένειες.

Ο θάνατος του Άγγελου δεν συγκλόνισε μόνο την αγαπημένη του Άσπα και την οικογένειά των Βρουλάκηδων. Σημαντικό κεφάλαιο υπήρξε και στη ζωή της Στέλλας, ανεξάρτητα από την έκβαση που είχε η σχέση τους.

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Απαρηγόρητη από την άγρια δολοφονία του, βρίσκει στήριγμα στον άλλοτε μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Αστέρη ο οποίος της συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις του. Στέκεται στο πλευρό της μόνο ως φίλος όμως, καθώς η Αργυρώ ήταν και θα είναι ο έρωτας της ζωής του. Συνεπώς, οποιαδήποτε αχνή ελπίδα της Στέλλας πιθανή επανασύνδεση τους πέφτει στο κενό…

Η άφιξη του νέου υπαστυνόμου, στη θέση του Γεράσιμου, και η πρόθεσή του να εξιχνιάσει όλα τα φονικά στην Άνω Ποριά, προκαλεί πανικό στον Μανώλη. Εκτός από τη δολοφονία του Άγγελου, ανοίγει εκ νέου και την υπόθεση του Στεφανή.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση με όπλα στο σπίτι τους

Ο Μανώλης θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει και η προσπάθειά του να κρύψει το παρελθόν του, τον βυθίζει στα σκοτάδια του. Οι τραυματικές εμπειρίες επιστρέφουν και εκείνος, ανήμπορος, κοντεύει να χάσει το μυαλό του. Η Κλαίρη με τη Θοδώρα δίνουν μάχη για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close