Σασμός: Η Καλλιόπη αποτελειώνει τον Παύλο;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε εξάλλη την Καλλιόπη να λέει πως ο Παύλος θα πεθάνει για να ξαναζήσουμε ελεύθεροι

Καπετάνισσα έχεις πάρει πολύ σοβαρά το θέμα να τον ξεκάνεις κ αυτόν έτσι;

Μία εισβολή στον Σασμό φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά που μάγεψε τους τηλεθεατές την προηγούμενη σεζόν. Και πλέον τίποτα δεν πρόκειται να είναι το ίδιο στο χωριό.

Στον Σασμό τα πράγματα αγριεύουν και μάλιστα επικίνδυνα. Δεν είναι μόνο η δολοφονία του Άγγελου για την οποία μπαίνει άδικα στη φυλακή ο Μαθιός. Είναι και ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη που προκαλεί σοκ.

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί είναι Σταματάκης και θα το πάρουμε εμείς

Μπορεί να τον θεωρούσαν όλοι νεκρό, όμως δεν ήταν. Ο Παύλος Βρουλάκης ζούσε σαν νεκρός, με τη βοήθεια του παπά Μιχάλη και του Αντώνη.

Μόλις εκείνος δολοφόνησε τον Βασίλη Σταματάκη, οι δυο τους τον φυγάδευσαν, για να μη συνεχιστεί η βεντέτα. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν το ένοχο μυστικό και δεν μιλούν. Θέλουν το μυστικό αυτό να μείνει θαμμένο γιατί θα ανοίξει πάλι ο κύκλος αίματος.

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Οι δύο τους μπορεί να κρατούν το στόμα τους κλειστό, αλλά ο Παύλος δεν έχει καμία τέτοια διάθεση. Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται, ο σκοπός της επιστροφής στην Κρήτη δεν αλλάζει. Ο Παύλος θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου.

Και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Μάλιστα, βρίσκει το θράσος να εμφανιστεί μπροστά στην Καλλιόπη, προκαλώντας την! Ο Παύλος είναι ένας αδίστακτος άνδρας και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Της αναφέρει λοιπόν πως αυτός σκότωσε τον άντρα της. Αυτός έδωσε την εντολή θανάτου του στη φυλακή με αποτέλεσμα εκείνη να τρελαίνεται! Ξεσπά και ουρλιάζει πως θα τον αποτελειώσει για το κακό που έκανε στην οικογένειά της, μόνο που ο Παύλος δεν φοβάται…

Η Καλλιόπη αρχίζει να τρέμει στην ιδέα πως ο άνθρωπος αυτός θα βλάψει ένα από τα δύο της παιδιά, διψασμένος από εκδίκηση. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, πλησιάζει τον Αστέρη και του αναφέρει πως πρέπει ο Παύλος να πεθάνει, προκειμένου να ζήσουν ελεύθεροι.

Σασμός: Αυτός θα εκτελέσει το σχέδιο της Καλλιόπης για την δολοφονία του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός : O Σταύρος απειλεί τον Αστέρη μετά το κέρατο

Ο Αστέρης ενοχλείται από τη στάση της και της ζητά να ξεχάσει τα παλιά. Καμία βεντέτα δε θα συνεχιστεί! Η Καλλιόπη, όμως, δεν ησυχάζει αν δε πεθάνει ο φονιάς, στη σειρά του Alpha.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close