Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός προδίδει την Βασιλική.

Τι κάνεις ρε Μαθιό πας καλά;;;

Μαθιός και Βασιλική ζουν ευτυχισμένες στιγμές ευτυχίας, οι σκιές ωστόσο γύρω τους πυκνώνουν.

Από δω και στο εξής πορευόμαστε μαζί. Εγώ είμαι για εσένα κι εσύ για εμένα. Δεν θέλω να έχουμε μυστικά και κρυφές σκέψεις. Μας αξίζει η ευτυχία. Παλέψαμε για αυτήν και δεν θα αφήσω κανέναν να μας την χαλάσει, τονίζει ο Μαθιός ενώ δε σταματά να λέει στην γυναίκα του πόσο πολύ ευτυχισμένος είναι.

Ο Μανώλης κάνει στον Νικηφόρο μία επαγγελματική πρόταση που θέλει χρόνο για να την σκεφτεί. Όταν λοιπόν ο Μαθιός του προτείνει να πάνε μαζί στο βουνό και να προπονηθεί στο σημάδι εκείνος πετάει από τη χαρά του και φεύγουν αμέσως.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό

Εκεί υπό την επίβλεψη του Μαθιού,  ο νεαρός προσπαθεί να γίνει άσος στην χρήση του όπλου γιατί πέρα από το κυνήγι μπορεί μία μέρα να του σώσει την ζωή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ

Η Βασιλική όμως του έχει πει ρητά ότι δεν θέλει ο γιος της να ασχολείται με τα όπλα, και εκείνος για ακόμη μία φορά πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε…

Πως θα αντιδράσει η Βασιλική μόλις το μάθει, πως ακόμη δεν παντρεύτηκαν ο Μαθιός πρόδωσε την εμπιστοσύνη της Βασιλικής;

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close