Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ.

Αμ για αυτό θα αρρωστήσει η Καλλιόπη…

Ένας νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες καθώς η Αργυρώ θα πάρει στην κατοχή της τα χωράφια του Άγγελου Βρουλάκη, ο οποίος πιά δεν βρίσκεται στην ζωή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα μας αξίζει αυτή η ευτυχία

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την διαθήκη του ο Άγγελος αφήνει όλα τα χωράφια στην Αργυρώ και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην πολυαγαπημένη του Άσπα.

Όταν η Καλλιόπη και ο Μαθιός θα πληροφορηθούν πως ένα μέρος της περιουσίας τους πέρασε στους Βρουλάκηδες και ειδικά στην Αργυρώ θα εξαγριωθούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος Αστέρη-Αργυρώ είναι γεγονός

Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ δακρυσμένη αποκαλύπτει τα συναισθήματα της στον Αστέρη

Η οργή της Καλλιόπης θα είναι τέτοια που δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκώσει τους πάντες με σκοπό να αποκατασταθεί όλο αυτό. Η ίδια μάλιστα θα φτάσει και σε σημείο να βάλει φωτιά στα κτήματα αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Έτσι, ένας νέος πόλεμος με αφορμή τα χωράφια του Άγγελου που θα περάσουν στην Αργυρώ, σύμφωνα με το youfly, θα ξεσπάσει στην σειρά Σασμός με ανυπολόγιστες συνέπειες….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close