Σασμός: Ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό.

Βρε παπά μου τι έκανες;;

Ο παπά Μιχάλης έχει μάθει πλέον την αλήθεια στο «Σασμό» και δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με τον Μαθιό. Γρήγορα οι δύο ήρωες θα συγκρουστούν, αφού ο Σταματάκης θα καταλάβει ότι ο παπάς γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα λέει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος Αστέρη-Αργυρώ είναι γεγονός

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ δακρυσμένη αποκαλύπτει τα συναισθήματα της στον Αστέρη

Ο Μανόλης αποκάλυψε στον παπά του χωριού την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και το σοκ ήταν τεράστιο. Ο παπά Μιχάλης αρχίζει να χάνει το μυαλό του σιγά σιγά, αλλά για να κρατήσει τη δική του ισορροπία αρνείται να παντρέψει τον Μαθιό και τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Σασμός: Ο Πάπας είναι ο σοφός του χωριού θέλουν να τους μονοιάσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Έτσι, με έναν ευγενικό και καθησυχαστικό τρόπο τονίζει στον Σταματάκη ότι δε θα το κάνει. «Αφού η καρδιά σου κι η συνείδησή σου είναι εντάξει. Προχώρα και χωρίς εμένα», του λέει, αλλά μία φράση προδίδει ότι ξέρει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα γνωρίζουν τον Λευτέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φριαγκιαδάκη

«Τη συνείδησή μου, παπά, γιατί την αναφέρεις;», ρωτάει ο Μαθιός κι ο παπά Μιχάλης παγώνει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, στο «Σασμό». Τότε, ο Σταματάκης καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά κι ότι ο Μανόλης πολύ πιθανόν να άνοιξε το στόμα του και να μαρτύρησε το έγκλημά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close