Σασμός: Ο Μύρωνας θα γίνει ασπίδα για αυτούς που αγαπά

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Μύρωνας  γίνεται ασπίδα για αυτούς που αγαπά.

Μύρωνα μου δεν σου το είχαμε είναι η αλήθεια. Μπράβο Μύρωνα, μπράβο…

Ο ρόλος του Μύρωνα του αστυνομικού που αποτελεί δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη στη δραματική σειρά του Alpha, εξελίσσεται και μπλέκεται σε νέες περιπέτειες. Ο Δημήτρης Μαμιός μίλησε στο περιοδικό 7 μερες tv για τον έρωτά του με την Άσπα, αλλά και για την αντίδραση του πρώην συζύγου της αγαπημένης του, οξύθυμου Κώστα.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 111 , 112 , 113 , 114

Ο Μύρωνας ερωτεύτηκε, άλλαξε και έγινε πιο τρυφερός. Μπορεί όντως ο έρωτας να αλλάξει τον άνθρωπο;

Πράγματι, βλέπουμε μία κάπως πιο ευάλωτη πτυχή του χαρακτήρα του Μύρωνα, καθώς η Άσπα τον σιγκινεί πολύπλευρα λόγω της αδελφής του. Ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής και έμπνευσης, εξευμενίζει τους ανθρώπους και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζουμε τις τυχόν δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή μας.

-Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Oταν επιστρέψουν Μαρίνα και Αργυρώ η γιαγιά θα έχει πεθάνει

Τον Μύρωνα δεν τον νοιάζει που η Άσπα είναι σε διάσταση; Δεν κατανοεί τους κινδύνους, από τη στιγμή που ο σύζυγός της είναι αδίστακτος; Δεν φοβάται μήπως έχει μπλεξίματα στο μέλλον;

Ο Μύρωνας, όπως έχει ήδη αποδείξει, ιδεολόγος και θαρραλέος. Δεν φοβάται να υπερασπιστεί με αυταπάρνηση το δίκιο και τους ανθρώπους που αγαπά. Θα γίνει ασπίδα για αυτούς. Βέβαια, ο Κώστας όντως είναι σκληρός άνθρωπος και η σύγκρουση τους θα είναι δύσκολη.

Η Άσπα θα δεχτεί τον έρωτα του ή θα τον δει τον φίλο; Τι είναι αυτό που θα αγαπήσει στον Μύρωνα; Μπορεί να έχει ένα όμορφο μέλλον μαζί του στην Κρήτη ή μακριά από το νησί;

Αυτό δεν μένει παρά να το δούμε! Σίγουρα η Άσπα βρίσκεται σε μία δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, είναι πληγωμένη και πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Το μέλλον θα δείξει αν η σχέση τους θα στεριώσει ή όχι.

-Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Γιατί ο Μύρωνας έχει τόση ευαισθησία με τις κακοποιημένες γυναίκες;

Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αυτό το θέμα, καθώς η αδελφή του έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η υποκρισία και η ανοχή της κοινωνίας, καθώς και η δίψα του για δικαιοσύνη είναι αυτά που τον κινητοποίησαν και τον οδήγησαν να γίνει αστυνομικός

Ταυτόχρονα έδειξε μία ευαισθησία απέναντι στον Αστέρη και στην έγνοια της μάνας του. Μήπως πιστεύει ότι είναι αθώος; Ότι δεν είναι άνθρωπος ικανός για φόνο εκ προμελέτης;

-Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 111 , 112 , 113 , 114

Ο Μύρωνας σίγουρα δεν είναι άνθρωπος που, βρισκόμενος σε θέση εξουσίας, θα κακοποιούσε κάποιον. Τον Αστέρη επιπλέον, τον συμπαθεί, γιατί βλέπει ότι είναι ένας μετριοπαθής ως χαρακτήρας, έχει σθένος και έχει μετανιώσει ειλικρινά για το φονικό. Κατανοεί λοιπόν ότι η δολοφονία του Πέτρου ήταν μία συγκυρία και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιος ήταν ο θύτης και ποιος το θύμα. Κι επίσης, θαυμάζει το γεγονός ότι ο Αστέρης βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη.

Τον Φραγκιαδάκη τον έχει σαν πατέρα. Τον σέβεται πολύ…

Σασμός: Ο Μύρωνας θα γίνει ασπίδα για αυτούς που αγαπά

Όντως, η σχέση τους προσδιορίζει πολύ σε αυτήν που έχουν ένας πατέρας με τον γιο του. Ο Μύρωνας έχασε και τους δύο γονείς του πολύ νωρίς, γεγονός που τον έκανε ευαίσθητο και ανεξάρτητο ταυτόχρονα. Χρειάζεται έναν πατέρα να αγαπά και να θαυμάζει. Ο διοικητής, από την άλλη, δεν έχει δική του οικογένεια, οπότε θεωρώ ότι όλο αυτό κούμπωσε όμορφα.  αναπτύχθηκε μία τρυφερή σχέση αγάπης, σεβασμού και αλληλοβοήθειας μεταξύ τους, με τον Αντώνη να έχει αναλάβει το ρόλο του μέντορα για τον Μύρωνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close