Σασμός επόμενα επεισόδια : 111 , 112 , 113 , 114

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 111 , 112 , 113 , 114 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 111  στις 21/03/22

Επεισόδιο 111

Δευτέρα

Η Άσπα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει η ζωή και να γυρίσει οριστικά σελίδα αφήνοντας πίσω της τα τραύματα από την κακοποίηση στο γάμο της, αλλά και την κακογλωσσιά της κλειστής κοινωνίας που σεβεται  τις χείρες  και περιφρονεί τις χωρισμένες. Κλείνει την καντίνα και ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στα Γιάννενα, οπου με χαρά, την υποδέχονται η θεία της Μαρίνα και η ξαδέρφη της Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γυρνά στην Κρήτη με το παιδί του Αστέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια : 111 , 112 , 113 , 114

Ο Σταύρος από την πρώτη στιγμή ένιωσε πως η Αργυρώ είναι ο άνθρωπός του. Της εξομολογείται την τραγική στιγμή που του καθόρισε τη ζωή. Καθώς οι ψυχές αποκαλύπτουν αλήθειες, οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Από την άλλη, ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί μία οδυνηρή ανακαλύψη.

ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το Καρφί που τόσο καιρό είχαν ανάμεσά τους.  ο Σπύρος, ο ανιψιός της Καλλιόπης, είναι το Καρφί .Καθώς ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής Του που του προκαλεί σοκ.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 112  στις 22/03/22

Επεισόδιο 112

Τρίτη

Ο Μαθιός, εξομολογείται στο Νικηφόρο, τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη Βασιλική και ότι έχουν σχέση. Ο Νικηφόρος μένει εμβρόντητος και η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα το πάρει. Ο Αντώνης, είναι βαθιά προβληματισμένος μετά την ανακάλυψη του προδότη μέσα στην υπηρεσία του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη

Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό .Ο Γεράσιμος στο μεταξύ ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο….

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 113  στις 23/03/22

Επεισόδιο 113

Τετάρτη

Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου Φτάνει στο αποκορύφωμα. Ο Μαθιός, εξομολογείται στη μητέρα του, την πρόθεση του να φύγει από το χωριό αν η απόφασή του Νικηφόρου είναι αρνητική. Από την άλλη, η Αργυρώ και η Άσπα παίρνουν στιγμές ανεμελιάς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Την ίδια ώρα που ο Αστέρης βασανίζεται από την απουσία της γυναίκας Που αγάπησε τόσο πολύ, ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο. Ένα δώρο θα ξυπνήσει τη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος …Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης θα έχει μία απρόσμενη συνάντηση που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 114  στις 24/03/22

Επεισόδιο 114

Πέμπτη.

Η Αργυρώ διηγείται το παρελθόν και την ιστορία της στο Σταυρό. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά …παράλληλα και η Μαρίνα εξομολογείται στον Αντώνη ενώ μία μεγάλη ανατροπή Περιμένει την Άσπα. Μία έκπληξη που θα ομορφύνει τις ζωές όλων τους. Ο Μύρωνας έχει πάρει μετάθεση στα Γιάννενα !

Δείτε επίσης :Σασμός : Η αλήθεια χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Ο Αστέρης αποκτά μία φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του. Ενώ ο Καραπάνος, πιάνεται όλο και περισσότερο στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος .Καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος στη σχέση τους ,ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνάει στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση… Είναι θετική. Ο Νικηφόρος, αγαπά τον Μαθιό. σαν πατέρα του. Αυτό δεν αλλάζει. Άλλωστε η Βασιλική και ο Μαθιός δεν γίνεται να είναι χώρια!

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close