Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Σασμός:Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς  Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική.

Ραφτείτε στολιστείτε…ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!Με το καλό ,με το καλό… Αυτά είναι νέα ,Μπράβο στα παιδιά…

Η στιγμή για να μάθει Νικηφόρος όλη την αλήθεια για τη σχέση της μητέρας του με το Μαθιό, έφτασε.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ γυρνά στην Κρήτη με το παιδί του Αστέρη

Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Προβληματισμένος ο Αντώνης

Είμαι ερωτευμένος με τη μητέρα σου και θα κάνω τα πάντα για να γίνει ευτυχισμένη, λέει ο Μαθιός στον Νικηφόρο, ο οποίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η αποκάλυψη αυτή τον αφήνει μετέωρο, ενω η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της.

Κι ενώ ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του, η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Η Καλλιόπη δεν θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο.

Θα ρίξω πίσω μου μαύρη πέτρα

Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 111 , 112 , 113 , 114

Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφασή του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Και οι δυο τους προβληματίζονται για το αν ο Νικηφόρος θα δεχτεί αυτή τη σχέση. Λίγο αργότερα, ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεση του να φύγει από το χωριό, αν η απόφασή του παιδιού είναι αρνητική.

Χωρίς τη Βασιλική δεν έχει νόημα να μένω εδώ θα φύγω και θα ρίξω πίσω μου μαύρη πέτρα, λέει στην Καλλιόπη, η οποία τρέμει στη σκέψη να χάσει από κοντά της ακόμη ένα γιο. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Δείτε ακόμη Σασμός Δημήτρης Ήμελλος : Ο γιος του Φοίβος στην σειρά

Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Δείτε επίσης : Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη

Ο Μαθιός και η Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέση τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γύρνα στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση… Αποφασισμένη πλέον να ζήσουν μαζί, ο Μαθιός και η Βασιλική συνειδητοποιούν πια ότι δεν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει.

Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Κόντρα σε όλους και σε όλα αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, χωρίς να χρειάζεται να κρύβονται από κανέναν. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Μαθιός ενώπιον όλου του χωριού θα ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο. Θα γίνει γυναικά μου, σύντομα θα παντρευτούμε, είναι η ανακοίνωση που προκαλεί πανικό στην Καλλιόπη.

Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Συνειδητοποιώντας πως ο γιος της θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η Καλλιόπη τα χάνει, όμως ξέρει πως πια ο λόγος της δεν περνά. Θα πειστεί όμως να αφήσει ήσυχους τους μελλόνυμφους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close