Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος μαθαίνει την πραγματική αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του.

Αχ βρε Νικηφόρε τι θα νταμπλάς θα σου ‘ρθει

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Τίποτα δε μένει κρυφό… Ο Νικηφόρος θα μάθει για τον πραγματικό φονιά του πατέρα του και θα λυγίσει, στη σειρά Σασμός.

Ενώ όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν πως η αποκάλυψη αυτή θα έρθει από τον Μανόλη, ο Αστέρης θα είναι αυτός που θα δώσει τη χαριστική βολή. Πράγματι, ο Αστέρης θα είναι από τους πρώτους που θα μάθει την πικρή αλήθεια για τον αδελφό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, θα ξεσπάσει έντονα και θα τρέξει απευθείας στον Νικηφόρο. Οφείλει να του πει την αλήθεια… Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Βασιλική δεν είναι πια στη ζωή.

Ο Νικηφόρος είναι μόνος του και παλεύει να εκδικηθεί. Μόλις αντιλαμβάνεται πως ο Μαθιός, ο δεύτερος πατέρας του είναι ο δολοφόνος, παίρνει τους δρόμους…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει στον Πάπα για το φόνο του Στεφάνη και αυτός αρρωσταίνει

Βγαίνει με το όπλο στο χέρι, τρελαμένος. Η ψυχή του καταρρέει. Ο Νικηφόρος αδυνατεί να δεχτεί την σκληρή αυτή αλήθεια: πως είναι δυνατόν όλοι να πάλευαν για έναν ανούσιο Σασμό, όταν ο πραγματικός φονιάς ήταν ο Μαθιός;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Όταν για όλα έφταιγαν οι Σταματάκηδες και μόνο; Ο κόσμος του αλλάζει ριζικά. Ο νεαρός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Η ανατριχιαστική αυτή στιγμή θα βαφτεί με αίμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close