Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό.

Αχ βρε παπά μην μας τα χαλάς…

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τον παπά Μιχάλη. Το βάρος της εξομολόγησης του Μανώλη είναι τεράστιο και αδυνατεί να το κουβαλά. Δεν αντέχει να ξέρει το δολοφόνο του Στεφανή και να μην μπορεί να τον καταγγείλει ώστε να τιμωρηθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει στον Πάπα για το φόνο του Στεφάνη και αυτός αρρωσταίνει

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Όλο αυτό  σε συνδυασμό με το άγχος που βαραίνει την ψυχή του, επηρεάζει και την υγεία του, με αποτέλεσμα να καταρρέει μπροστά στην  έντρομή Κατερίνα η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Μετά  την κατάρρευση του παπά Μιχάλη ταράζεται όλο το χωριό, εκείνος όμως αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του όμως, φέρνει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Σασμός: Ο Πάπας είναι ο σοφός του χωριού θέλουν να τους μονοιάσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα

Η συνάντηση του Μανώλη με τον Παπαμιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής .  Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση  η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι σπασμένη καρδιά του Πάπα μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει…

Η επόμενη μέρα είναι για όλους καθοριστική. Η Βασιλική με τον Μαθιό ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά ο παππάς τους ετοιμάζει μία δυσάρεστη έκπληξη ακόμη  οποία απειλεί να τινάξει και πάλι την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους  στον αέρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της βεντέτας

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ακυρώνει τον Λευτέρη

Ο Παπαμιχάλης ανακοινώνει πως αρνείται να τους παντρέψει χωρίς όμως να αποκαλύψει σε κανέναν το λόγο. Η Βασιλική προσπαθεί να το αλλάξει την γνώμη του αλλά μάταια, λίγο αργότερα ο παππάς αφού η προσευχή του δεν ελαφραίνει την συνείδηση του αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι.

Όταν ο Μανώλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι συγκλονίζεται καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγηση του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος χωρίζει Αιμιλία και Δημήτρη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη φουντώνει

Κανείς δεν ξέρει τι έχει ταράξει τόσο τον παπά ο όποιος όλα αυτά τα χρόνια στεκόταν βράχος σε όλα τα προβλήματα του χωριού. Οι υποψίες του Αντώνη όμως εντείνονται και είναι αποφασισμένος να μάθει τι έχει συμβεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται με την μάνα του

Σασμός-Αντώνης-Φραγκιαδάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Από την άλλη ο Μαθιός δίνει μάχη προκειμένου να βρει έναν παπά να τον παντρέψει με την Βασιλική θα γίνει ο γάμος ή θα τιναχτούν όλα στον αέρα για άλλη μία φορά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close