Σασμός-Καλλιόπη-Βαγγέλης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε τι υπονοούμενα αφήνει ο Βαγγέλης στην Καλλιόπη για το παιδί.

Αυτός ο Βαγγέλης γιατί πετάγεται;;

Ο Βαγγέλης αφήνει υπονοούμενα στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», όταν συναντά την Καλλιόπη και οι ισορροπίες για ακόμα μια φορά αλλάζουν. Η καπετάνισσα αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η συζήτηση στο νεκροταφείο

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα παραπλανητικά στοιχεία

Τη στιγμή που ο Αντώνης και η Μαρίνα νιώθουν ευτυχισμένοι στη γιορτή που στήθηκε στην Άνω Ποριά για τον αστυνόμο, η Αιμιλία και ο Παύλος νιώθουν ακόμα ανοιχτή την πληγή από τον θάνατο του γιου τους.

Από την άλλη ο Μαθιός νιώθει απεγνωσμένος καθώς η Βασιλική του δίνει τα χαρτιά του διαζυγίου, ενώ ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί και θέλοντας το καλύτερο για τον Πετράκη συναντούν μία παιδοψυχολόγο, για να τους βοηθήσει να πουν την αλήθεια στον μικρό τους γιο, κάτι που πρέπει να χειριστούν με προσοχή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποιοι θα είναι στο γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός-Βαγγέλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες

Όμως ο Βαγγέλης στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», θα βάλει το χέρι του και θα ανάψει φωτιές στην Καλλιόπη και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Όταν τη συναντά τυχαία στο καφενείο σύμφωνα με το youfly.com αφήνει υπονοούμενα για ένα τρομερό μυστικό που της κρατούν όλοι κρυφό και εκείνη αρχίζει να αναρωτιέται τι μπορεί να είναι αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον παπά

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το δώρο του Ευθύμη στη Στέλλα

Έτσι, αποφασισμένη να μάθει τι συμβαίνει, πηγαίνει σπίτι και όταν βλέπει τον Αστέρη του λέει πως δεν θα κάνει πίσω και θα μάθει με κάθε τρόπο τι συμβαίνει και τι τον ενώνει με την Αργυρώ που τους έκανε να ξανασμίξουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close