Σασμός-Αστέρης-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Σταύρος κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το παιδί στον Αστέρη.

Αφού η Αργυρώ δεν λέει να το πάρει απόφαση…Φαντάρος θα πάει ο Πετρής στο τέλος…

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη έρχεται στα επόμενα επεισόδια και φυσικά αναφερόμαστε στο ότι ο Αστέρης πρόκειται να μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του και μάλιστα, από τον Σταύρο. Ακόμη, ο Οδυσσέας μαθαίνει την διπλή ταυτότητα του Λευτέρη και η ζωή του κινδυνεύει.

Η Αργυρώ εδώ και αρκετό διάστημα σκέφτεται να αποκαλύψει στον Αστέρη όλη την αλήθεια για την πατρότητα του μικρού Πετρή με την ελπίδα να καταφέρουν να ζήσουν όλοι μαζί. Ωστόσο όσα συμβαίνουν στους ίδιους αλλά και στα μέλη της οικογένειας τους την αναγκάζουν συνεχώς να αναβάλει την επίμαχη αποκάλυψη.

Όμως σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού my TV ο Αστέρης πρόκειται να μάθει σύντομα την αλήθεια αλλά όχι από την Αργυρώ. Εκείνος που θα του πει πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί είναι ο Σταύρος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα άγρια δολοφονία

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική και Μαθιός θα έχουν αιματηρό τέλος

Όλα αρχίζουν όταν ο Σταύρος αρχίζει να αναρρώνει και επανέρχεται σιγά-σιγά η μνήμη του. Τότε ξεκινάει να διεκδικεί ακόμη περισσότερο χρόνο με τον Πετρή αλλά τον ενοχλεί που η Αργυρώ είναι πια μαζί με τον Αστέρη.

Μάλιστα οι δυο τους κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον και βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην επιλογή του να φύγουν για πάντα από την Κρήτη, προκειμένου να είναι μαζί και ασφαλείς, χωρίς να κρύβονται.

Τα σχέδια που κάνουν όμως τα μαθαίνει ο Σταύρος ο όποιος εξοργίζεται και ακόμη μια φορά θα προβεί σε σπασμωδικές αποφάσεις που θα κρίνει το μέλλον όλων, προκειμένου να χωρίσει την Αργυρώ από τον Αστέρη και να εμποδίσει την φυγή τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θεοδώρα μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Λευτέρη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτοί θα φέρουν την ένωση στο χωριό

Αποκαλύπτει στο νεαρό όλη την αλήθεια. Ο Αστέρης μένει εμβρόντητος. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αργυρώ του λέει καιρό τώρα ένα τόσο μεγάλο ψέμα και πως τον άφησε να μείνει μακριά από το γιο του.

Ωστόσο δεν θέλει να κάνει κάτι που θα το μετανιώσει και αποφασίζει να σκεφτεί καλά τις κινήσεις του πριν καταλήξει με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει το παιδί, αν θα το αποκαλύψει την Καλλιόπη και κυρίως αν θα μπορέσει να συγχωρέσει την Αργυρώ.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close