Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτοί θα φέρουν την ένωση στο χωριό.

Άντε ρε παιδιά, μακάρι, επιτέλους!!

Το πρωί της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Πετρουλάκης. Ο γνωστός συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μίλησε για όλους και για όλα. Ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου παραδέχτηκε πώς κανένας ρόλος δεν τον βασάνισε γιατί ήδη είχε ξεκάθαρα τις εξελίξεις στο μυαλό του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης σκοτώνει τον Φαρμάκη;

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο

«Εγώ δεν το ένιωσα αυτό γιατί το πλατύ κοινό νομίζω ότι με έμαθε από τον “Σασμό” δεν μπορώ να το κρύψω αυτό. Τα βιβλία μου ήταν μέχρι ένα σημείο και ο κόσμος γενικά της ανάγνωσης είναι περιορισμένος αλλά όταν ένα βιβλίο βγει στην τηλεόραση μετά πάει σε όλα τα σπίτια πάει παντού.

Δε με φόβισε καθόλου. Πήγα πολύ συνειδητοποιημένα στη συνάντηση που έκανα με τον παραγωγό και ήξερα τι θα ακούσω και στα περισσότερα πράγματα συμφώνησα, σχεδόν σε όλα συμφώνησα στις αλλαγές.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί – Θα κρεμαστεί μια σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Μαρία Πρωτόπαππα : Δείτε την Μαρίνα του Σασμού με αγορέ κατάμαυρο μαλλί

Γιατί στην αρχή υπήρξε μία συνεργασία με τη σεναριακή ομάδα, τι δομή θα ακολουθήσουμε, πως θα το πάμε, αν γίνει αυτή η αλλαγή και τελικά η ιστορία δείχνει ότι αυτό είχε μεγάλη επιτυχία αλλά όχι δεν αισθάνομαι καθόλου πίσω, είμαι μπροστά, είμαι δίπλα, αγαπώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να γίνει το βιβλίο μου σήριαλ, να γίνει η ιστορία που έδωσα εγώ και να γεννήσει καινούριες ιστορίες και χαίρομαι πολύ γιατί το έχω πει και δεν διστάζω να το ξαναπώ το λέω και το πιστεύω ότι χαίρομαι πολύ που μέσα από αυτή τη δουλειά μέσα από τη δική μου δουλειά από τη δική μου έμπνευση εκατοντάδες άνθρωποι έχουν δουλειά», ανέφερε αρχικά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη και Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ερχεται ο Γιώργης ο πατριός εκβιαστής

Και πρόσθεσε: «Η Καλλιόπη είναι η Κρητικιά μάνα, η γυναίκα της Κρήτης. Όπου και εάν πάω στην Κρήτη, όπου και εάν πάει η Μαρία Τζομπανάκη της λένε ότι είναι ίδια η μάνα τους, η θεία τους, η γιαγιά τους. Είναι φοβερό πράγμα!

Η Καλλιόπη είναι η έννοια της Κρητικής φύσης. Στα βιβλία μου γίνομαι “μάνα”, γίνομαι κοπελάκι, γίνομαι “σκύλος, γίνομαι το λουλούδι που θα το πατήσει κάποιος ή θα το προσπεράσει. Όλα αυτά τα συναισθήματα τα λαμβάνω για να τα μεταδώσω. Είναι ακριβά, δεν μπορείς να τα αγοράσεις».

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Όσον αφορά τους ρόλους αλλά και τις εξελίξεις της σειράς, αποκάλυψε: «Δεν με βασάνισε κανένας ρόλος γιατί για μένα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ήταν τα άτομα που ήξερα! Εγώ είμαι πιστός στους χαρακτήρες, δεν μπορείς να δεις αλλαγές στους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, η Θεοδώρα είναι κακιά!

Ακόμα και η Μανταρίνα, το σκυλί που πέθανε στον τάφο του Πέτρου, εμείς το έχουμε δει αυτό, το έχουμε ζήσει. Μου βγήκε όλο τόσο αβίαστα που μόνο καλό έχει βγει από μέσα μου αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης ξυπνά και δεν θυμάται κανέναν

Ο Αντώνης πώς θα γίνει καλά; Αφού η σφαίρα πέρασε από εδώ και βγήκε από εκεί. Πιστεύω ότι ο Αντώνης θα ζήσει, δεν έχω διαβάσει το σενάριο. Είναι ένας κωμικός ήρωας που μαζί με τον παπά και την αγάπη που υπάρχει θα προσπαθήσουν να φέρουν τον “Σασμό”».

Close