Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Βασιλική και Μαθιός θα έχουν αιματηρό τέλος.

Με τόσα μυστικά και ίντριγκες…

Δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η σειρά Σασμός αν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν στον επόμενο κύκλο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διάθεσή του να συνεχίσουν να υποδύονται δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτοί θα φέρουν την ένωση στο χωριό

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Βασιλική θα αργήσει πολύ να μάθει ότι ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον πρώην άντρα της, Στεφανή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το μάθει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί – Θα κρεμαστεί μια σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Αφενός η παρουσία του Ευθύμη θα πυροδοτεί συνεχώς νέες εξελίξεις και αφετέρου η κόντρα με τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα μείνει στα λόγια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να πορευτούν μαζί.

Τι γίνεται όμως με τον Αντώνη και την Μαρίνα; Στην αρχή οι σεναριογράφοι ήθελαν τον Δημήτρη Ήμελλο να πεθαίνει, αλλά μετά από το σπόιλερ του περιοδικούTV24 αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο.

Δείτε ακόμα Μαρία Πρωτόπαππα : Δείτε την Μαρίνα του Σασμού με αγορέ κατάμαυρο μαλλί

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη και Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Τελικά… Αντώνης και Μαρίνα θα περάσουν άσχημα στα επόμενα επεισόδια αφού εκείνος θα επανέλθει μεν από τη σφαίρα που έφαγε από τον Ευθύμη, όμως θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία και δε θα θυμάται καν την Μαρίνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ερχεται ο Γιώργης ο πατριός εκβιαστής

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111

Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πάντα! Ο αστυνόμος θα συνέλθει και θα ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα της ζωής του όπως θα δούμε και στην τρίτη σεζόν!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close