Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

AXXXXX Σταυρό…. Δεν ήξερες δεν ρώταγες που τα λές;

Η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να μιλήσει για την αρρώστια της στη μητέρα της. Η Μαρίνα από το ύφος της καταλαβαίνει ότι  έχει συμβεί κάτι σοβαρό και τη ρωτάει: Συμβαίνει κάτι με το Πετράκη μας;.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να βρει τις σωστές λέξεις για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει αλλά τελικά κάθονται οι δυο τους μόνες τους και προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μία σειρά.

Σασμός-Μαρίνα-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου

Το παιδί είναι μία χαρά, μαμά, και ο Σταύρος, μην ανησυχείς. Εγώ  έχω πρόβλημα αλλά δεν θέλω να ανησυχείς γιατί με τη βοήθεια του Άγγελου είναι ήδη στο πλευρό μου, θα τα καταφέρουμε να τα βγάλουμε πέρα.

Η Μαρίνα έχει αρχίσει να καταρρέει. Δεν ξέρει τι να βάλει στο μυαλό της αλλά το ύφος της Αργυρώς της δίνει να καταλάβει ότι κάτι σοβαρό της συμβαίνει. Τη στιγμή λοιπόν που νιώθει ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας να της χτυπάει την πόρτα, αποφασίζει να σταθεί γενναία και να μη δείξει στην κόρη της, στον μοναδικό άνθρωπο που της έχει απομείνει, ότι έχει πανικοβληθεί.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Απέναντι στον Αντώνη όμως δεν μπορεί να κρύψει ούτε τα δάκρυα της ούτε τις σκέψεις της. Τι συνέβη, Μαρίνα μου; Σε άφησα χαμογελαστή και χαρούμενη. Έρχομαι στο σπίτι και σε βρίσκω θλιμμένη; Πες μου ποιος μου στερεί το πιο όμορφο χαμόγελο του κόσμου του και μα την Παναγία θα το πληρώσει ακριβά.

Από το ύφος της όμως καταλαβαίνει πως δεν είναι ώρα για παιχνίδια. Η Αργυρώ Αντώνη μου το παιδί μου είναι άρρωστο. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή αφού όπως μου είπε θα υποβάλλετε συνέχεια σε αιμοκαθάρσεις. Τι θα κάνω αν χάσω κι άλλο μου;

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Ο μελλοντικός της άντρας πανικοβάλλεται και μόνο που τα λόγια της και τη σφίγγει στην αγκαλιά του. Μαρίνα, αυτό μη σε ακούσω να το λες ξανά. Η Αργυρώ δεν θα πάθει τίποτα. Θα τρέξουμε στους καλύτερους επιστήμονες, θα την πάμε όπου χρειαστεί. Αρκεί να μη σε ακούσω ξανά να λες που θα αποχωριστείς το παιδί σου.

Και οι δύο παραμένουν σκεπτικοί, όμως η Μαρίνα λίγα λεπτά αργότερα σπάει τη σιωπή της για να του πει να μην αναφέρει τίποτα για την υγεία της Αργυρώς μπροστά στην γιαγιά Ειρήνη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 157 , 158 , 159 , 160

Η Αργυρώ νομίζει ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ασφαλές αφού ξέρουν πραγματικά τι της συμβαίνει μόνο η Μαρίνα και ο Άγγελος. Όμως, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο.

Τι εννοείς η γυναίκα σου είναι άρρωστη; Είναι κάτι σοβαρό; τον ρωτάει, αλλά ο Σταύρος προσπαθεί να μην δώσει πολλές λεπτομέρειες καθώς αυτή είναι η επιθυμία της γυναίκας του.. Του αλλάζει λοιπόν την κουβέντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close