Σασμός: “Μην τον σκοτώσεις! Είναι ο γιος σου!”

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Εγώ τον αγαπώ τον Καραπάνο σα ρόλο. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά είναι ειδωλάρα από τις λίγες

Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος και με την παρότρυνση του Αντώνη να πάει και να αποκαλυφθεί στον Καραπάνο για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του όμως όπως έχουμε δει αυτό δεν γίνεται ποτέ καθώς ο Καραπάνος το σκάει από τη φυλακή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Για άλλη μία φορά οι ρόλοι γίνονται ξεκάθαροι. Ο Καραπάνος είναι ο καταζητούμενος εγκληματίας και ο Γεράσιμος είναι ο νόμος. Έτσι θα ξαναβρούμε αυτούς τους ρόλους μέχρι  την τελευταία του στιγμή που ο Καραπάνος μαθαίνει ότι είναι γιος του ο Γεράσιμος.

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα την πραγματική ταυτότητα “Εγώ είμαι αυτός που έψαχνες, ο Μάκης ο γιος του Καραπάνου.” της ομολογεί και η κοπέλα στην κυριολεξία έχει πάθει σοκ. Την ίδια στιγμή η αστυνομία έχει περικυκλώσει το σπιτάκι στο βουνό όπου ο Μαθιός έχει κρύψει τον Καραπάνο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει μια ζωή

Σασμός-Στέλλα-

Η αγωνία για όλους κορυφώνεται. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα και τον λόγο που δεν είχε αποκαλύψει την αλήθεια τόσο στον Καραπάνο όσο και στην ίδια.

Η ταραχή της κοπέλας είναι μεγάλη και προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Τη θέση του Καραπάνου που κρύβεται και που θέλει να σκοτώσει τον Γεράσιμο ή τη θέση του νόμου και του άντρα που αγαπά; Πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να το χειριστεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει πρωταγωνιστής και πάει σε άλλη σειρά

Στο μεταξύ ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο και δίνει εντολή θανάτου για τον γιο του που ακόμα δεν ξέρει ότι είναι γιος του. “Σήμερα θα τον φάτε. Μπροστά μου θέλω να το δω νεκρό.” προστάζει.

Σασμός-Γεράσιμος-

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος απαγορεύει στην Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. “Ξέρω ότι επικοινωνεί μαζί σου. Δεν θέλω να του μιλήσεις, δεν θέλω να μάθει ότι είμαι γιος του από κανέναν άλλον εκτός από μένα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Το κατάλαβες;” της λέει. Στο μεταξύ οι άντρες του Καραπάνου είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να εκτελέσουν τις εντολές του στήνοντας καρτέρι στον Γεράσιμο. Το σχέδιο του Καραπάνου να δολοφονήσει τον ίδιο τον γιο είναι ακόμα σε εφαρμογή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Όταν φτάνει η ώρα και τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση η Στέλλα αγνοεί την εντολή του Γεράσιμου και αποφασίζει να πάρει μία πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Βλέποντας την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση και ότι ο Γεράσιμος κινδυνεύει η Στέλλα πηγαίνει στον Καραπάνο και του λέει όλη την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Στάματα ό,τι κάνεις. Ο γιος σου είναι ο αστυνόμος.” Ο Καραπάνος τα χάνει. “Τι; Δεν μπορεί να μου λες αλήθεια. Τι παιχνίδι παίζεις;” η Στέλλα επισημαίνει όμως. ” Δεν σου παίζω κανένα παιχνίδι. ο γιος ο Μάκης είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης.” του λέει.

Σασμός-Γεράσιμος-

Ο Καραπάνος τρελαίνεται. Έχει δώσει εντολή να σκοτώσουν τον γιο του και αυτό πρέπει να το σταματήσει όσο είναι καιρός. Πρέπει να προλάβει πριν γίνει ο δολοφόνος του ίδιου του παιδιού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close