Σασμός: Τρεις θάνατοι και ένας γάμος μας περιμένουν στο φινάλε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές. Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου και μας περιμένουν 3 θάνατοι και ένας γάμος μέχρι το φινάλε της σειράς. 

Εμάς άλλο μας προβληματίζει τώρα…Πώς θα αντέξουμε ένα ολόκληρο Καλοκαίρι χωρίς Σασμό;;;

Τι θα δούμε μέχρι το τέλος του Σασμού

Ο Καραπάνος μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος είναι γιός του

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα. Καθώς η αστυνομία περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό, όπου ο Μαθιός έχει κρύψει τον Καραπάνο, η αγωνία κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος εξομολογείται στη Στέλλα ότι είναι ο γιος του Καραπάνου και το σοκ της είναι μεγάλο.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει… Στο μεταξύ ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιό του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο και δίνει εντολή θανάτου για τον γιο του που ακόμα δεν ξέρει.

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Οι άντρες του Καραπάνου ετοιμάζονται να εκτελέσουν τις εντολές του, στήνοντας καρτέρι στον Γεράσιμο. Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι ακόμα σε εφαρμογή.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Ο Καραπάνος τραυματίζεται και λίγο πριν πεθάνει, η Στέλλα του λέει ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του.

Ωστόσο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ανατρέψει την κατάσταση. Ήδη οι άντρες του έχουν πάρει την εντολή και δεν μπορεί να τους αποτρέψει. Θα σκοτώσουν τον Γεράσιμο;

Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης-Μαθιός-

Ο Μαθιός τετ-α-τετ με τον Μανόλη

Η Βασιλική και ο Μαθιός κάνουν όνειρα και προετοιμάζονται για τον γάμο τους. Ωστόσο ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Μαθιό και η αστυνομία ψάχνει όλο και περισσότερο στο περιβάλλον του, γεγονός που η Βασιλική έχει παρατηρήσει και ρωτά επίμονα τον Μαθιό να μάθει το γιατί.

Όμως, τόσο εκείνος όσο και η Καλλιόπη κάνουν μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να γλιτώσουν… Ωστόσο ο Μαθιός έχει αποφασίσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση και πιάνει τον Μανώλη να του μιλήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει μια ζωή

Του λέει λοιπόν ότι δεν πάει άλλο κι αν νομίζει ότι πρέπει να τον καταδώσει ας το κάνει. Ο Μανώλης όμως δεν θέλει να γίνει η αιτία που ο Νικηφόρος θα γίνει φονιάς. Ξέρει ότι αν μιλήσει, ο Νικηφόρος θα σκοτώσει τον Μαθιό κι αυτό τον αποτρέπει για άλλη μια φορά να πει την αλήθεια.

Σασμός-Καλλιόπη-

Ο Αστέρης δίνει κρυφά το νεφρό του στην Αργυρώ

Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου ότι η Αργυρώ έχει πρόβλημα υγείας και μάλιστα πολύ σοβαρό. Την ίδια στιγμή όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. Τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες λιγοστεύουν. Η ζωή της Αργυρώ κρέμεται από μια κλωστή.

Σασμός-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει πρωταγωνιστής και πάει σε άλλη σειρά

Ο Αστέρης που παρακολουθεί από απόσταση τα πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να προσπαθήσει να δει αν μπορεί να γίνει αυτός δότης. Τελικά είναι ο μόνος που μπορεί να της δώσει ζωή.

Χωρίς καν να το ξανασκεφτεί, ο Αστέρης θα δώσει το δικό του νεφρό για να τη σώσει, ενώ ζητά από τη Μαρίνα να μην της πει ποτέ τίποτα για το ποιος την έσωσε. Παράλληλα όμως ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της για τον μικρό Πέτρο.

Σασμός-Αστέρης-Σταύρος-

Ο Άγγελος πεθαίνει

Μαθιός και Αστέρης συνεχίζουν να βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο παπά Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη.
Ο Άγγελος καταφέρνει να τους πάρει τα κτήματα χωρίς να φαίνεται ότι είναι αυτός.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

 

Όταν όμως γίνει γνωστό, η Καλλιόπη θα γίνει έξαλλη μαζί του. Στο μεταξύ ανοιχτούς λογαριασμούς έχει ο Άγγελος και με τον Κώστα, οποίος θέλει κι αυτός να τον βγάλει από τη ζωή της Άσπας και από τη μέση γενικότερα. Ο Άγγελος τελικά δολοφονείται και ο πόνος, η θλίψη και ο φόβος ξαναγυρίζει στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό

Η Βασιλική με τον Μαθιό έχουν ξεπεράσει όλα όσα τους εμπόδιζαν να είναι μαζί, με κυριότερο το θέμα του Νικηφόρου, αν θα αποδεχόταν ο γιος της αυτόν τον γάμο. Όπως θα δούμε, οι δυο τους θα κάνουν όνειρα για το πώς θα είναι ο γάμος τους, πού θα πάνε ταξίδι, πώς θα είναι πλέον σαν μια οικογένεια.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Σύμφωνα με το TV24, τα γεγονότα όμως δίπλα τους και γύρω τους τρέχουν και οι αναποδιές διαδέχονται η μια την άλλη. Θα προλάβουν να παντρευτούν ή μια μεγάλη ανατροπή θα τους γυρίσει ξανά πίσω;

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close