Σασμός: Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση με όπλα στο σπίτι τους

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση με όπλα στο σπίτι τους

Μαθιό μην μασάς καλέ

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων που θα παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβριο στη δραματική σειρά του Alpha Σασμός. O Mαθιός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μέσα σε λίγα λεπτά η ζωή του ανατρέπεται και αρχίζει να ζει μέσα στον φόβο. Ο ίδιος, θα περάσει δύσκολες στιγμές στη φυλακή ενώ, αν και θα καταφέρει να βγει ο τρόμος θα τον κυριεύσει.

Ο Μαθιός αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ο άντρας θα δει τη ζωή του να ανατρέπεται και αρκεί μία μόνο στιγμή για να νιώσει πως τα χάνει όλα. Η σύλληψή του από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, θα είναι μόνο η αρχή.

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό mytv, ο Μαθιός οδηγείται στο κρατητήριο ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου. Ο ίδιος, προσπαθεί να πείσει τόσο τον Φραγκιαδάκη όσο και τον ανακριτή πώς είναι αθώος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς το όνειρο του να παντρευτεί τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, ναυαγεί.

Η Βασιλική ντυμένη νύφη ενημερώνεται πως ο γάμος δεν θα γίνει και πώς ο Μαθιός συνελήφθη σαν ύποπτος για τον φόνο του Αγγελου. Η Βασιλική νιώθει να καταρρέει για μία ακόμη φορά η ζωή της και σπεύδει στο πλευρό του άντρα που αγαπάει.

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες ξεκληρίζονται

Κανείς όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει και ο Μαθιός περνά δύσκολες στιγμές στο κελί του . Η Καλλιόπη και ο Αστέρης προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από τη φυλακή έχοντας πάντα στο πλευρό τους τη Στέλλα.  Ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του.  Όλοι γνώριζαν άλλωστε πως εκείνος και ο Άγγελος πολλές φορές είχαν έρθει σε άγρια σύγκρουση και εξαπέλυαν απειλές ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο όπως είδη σας ενημερώσαμε η σωτηρία έρχεται από τη μητέρα του, μιας και Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι το γιατρό. Έτσι οι κατηγορίες αποσύρονται αμέσως για τον Μάθιου αλλά τα προβλήματα για εκείνον δεν σταματούν εκεί.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Ο Μαθιός ξέρει καλά πως οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν το θάνατο του Άγγελου ατιμώρητο και ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει Πράγματι επιβεβαιώνεται σύντομα όταν δέχονται επίθεση εκφοβισμού με όπλα μέσα στο σπίτι τους.

Αν και μέχρι στιγμής ο Μαθιός έμοιαζε ατρόμητος τώρα θα τον δούμε να αρχίσει να τρέμει στην ιδέα πως θα κινδυνέψουν κάποια από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα η είδηση πως ο Παύλος Βρουλάκης Είναι ζωντανός και επέστρεψε, ταράζει περισσότερο τον Σταματάκη. Ο Μαθιός ξέρει πως βρίσκεται στο επίκεντρο της βεντέτας και της δίψας για εκδίκηση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close