Σασμός: Οι συμβουλές του Αντώνη στον Άγγελο για τη Στέλλα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς  θα δούμε τον Αντώνη να συμβουλεύει τον Άγγελο για τη Στέλλα 

Σασμός-Αντωνής

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Μαρίνας

Ο Άγγελος προβληματίζεται για τη σχέση του με τη Στέλλα, στο Σασμό, και καταφεύγει στις συμβουλές του λογικού και σοφού Αντώνη. Ο έρωτας του γιατρού για τη δικηγόρο είναι μεγάλος. Η κατάσταση είναι περίπλοκη ανάμεσά τους, αλλά τα συναισθήματα – τουλάχιστον του Άγγελου – είναι ξεκάθαρα.

Ο Άγγελος βυθίζεται στις σκέψεις του κι ο Αντώνης τον βλέπει. Όταν τον ρωτάει πότε θα φάει κουφέτα, ο γιατρός απαντάει: «πάνω που νομίζεις ότι βρήκες τον άνθρωπό σου, τελικά όλα στραβώνουν».

Ο Αντώνης, όμως, ως μεγαλύτερος που βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, σπεύδει να του δώσει μία συμβουλή που θα τον προβληματίσει και θα τον βυθίσει ακόμη περισσότερο στις σκέψεις του.

Σασμός-Άγγελος-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: To τέλος για Mαρίνα Αστέρη

«Αν υπάρχει κάπου ένας άνθρωπος που μια μέρα σαν αυτή, κρύα και βροχερή, θέλεις να του κρατάς το χέρι, να πας να τον εβρείς», του αναφέρει. «Μην περιμένεις να έρθει πρώτα η άνοιξη, πρέπει να προετοιμάζεσαι από τώρα, γιατί όταν έρθει, θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Youfly.com ο Άγγελος είναι τρελά ερωτευμένος με τη Στέλλα, στο Σασμό, κι ο Αντώνης καταλαβαίνει τον πόνο του. Η συμβουλή του είναι ξεκάθαρη. Να πάει να βρει τη γυναίκα που αγαπάει και να την διεκδικήσει. Τα πράγματα όμως, δεν είναι τόσο εύκολα και γρήγορα η μεταξύ τους σχέση θα αλλάξει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

 

Close