Σασμός: Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Μαρίνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τρομακτικές καθώς η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Μαρίνας.

Γλυκιά και μελιστάλαχτη θα είναι για ακόμη μία φορά η Καλλιόπη. Μωρή Καλλιόπη αχ και να σε έπιανα στα χέρια μου!

Η Καλλιόπη προσπαθώντας να γίνει η αγαπημένη στα μάτια του κοινού (not)…στέλνοντας δολοφόνους στο σπίτι της Μαρίνας και της Αργυρώς.

Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνου στο σπίτι τους για να τις τρομοκρατήσει. Άγρια επίθεση σε Αργυρώ και Μαρίνα. Η Καλλιόπη δεν θα ησυχάσει αν δεν απαλλαγεί από την παρουσία της Αργυρώς και της οικογένειά της από το χωριό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ με άλλον στην δίκη του Αστέρη

Θεωρεί ότι όσο μένουν εκεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά της και  έτσι βρίσκει τον τρόπο να τις τρομοκρατήσει και να τις κάνει να μην μπορούν πλέον να σταθούν στο σπίτι αλλά και στον τόπο τους.

Σασμός-η-Καλλιόπη-στέλνει-δολοφόνους-στο-σπίτι-της-Μαρίνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: To τέλος για Mαρίνα – Αστέρη

Η Καλλιόπη ετοιμάζει  σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένειά της Μαρίνας. Έτσι βάζει τους δικούς της να επιτεθούν στις ανυπεράσπιστες γυναίκες. “Προσέξτε. Μόνο να τις τρομάξετε θέλω μην κάνετε καμιά κουταμάρα. Μόνο να πάρουν το μήνυμα πως δεν χωρούν επαέ”, τους επισημαίνει λίγο αργότερα.

Η Μαρίνα με την Αργυρώ και τη γιαγιά Ειρήνη θα ζήσουν όμηροι στο ίδιο τους το σπίτι.  Οι τρεις γυναίκες βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από πότε . ο φόβος οδηγεί την Αργυρώ  σε μία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της. Για πάντα να φύγουμε από τούτο τον καταραμένο τόπο“, λέει στη Μαρίνα.

Σασμός-η-Καλλιόπη-στέλνει-δολοφόνους-στο-σπίτι-της-Μαρίνας-

Στο μεταξύ ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ ενώ ένας νέος υπαστυνόμος ο Γεράσιμος, εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα (Αργύρης Πανταζάρας). Η σχέση Τάσου και Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες.

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Μαθιός πατέρας του Νικηφόρου;

Την ίδια στιγμή ο Καραπάνος  μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη την ώρα που προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν και κατά πόσο αποτελεί κίνδυνο για τον αδερφό του. Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στη Σόφια και η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει.

Σασμός-η-Καλλιόπη-στέλνει-δολοφόνους-στο-σπίτι-της-Μαρίνας-

“Μίλησες και πήρες τις αποφάσεις που έπρεπε”, του λέει. στο μεταξύ η Άσπα  βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της με τον Κώστα που τόσο την είχε βασανίσει.

Στο μεταξύ η άφιξη του αστυνόμου Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα καθώς για πρώτη φορά το κουβάρι του σκοτεινού παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Σασμός-η-Καλλιόπη-στέλνει-δολοφόνους-στο-σπίτι-της-Μαρίνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Χωρίς ενοχές η Καλλιόπη

Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω από τους Βρουλάκηδες. Μες στο σχέδιο της όμως βρίσκεται η Αργυρώ η οποία είναι πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές κάνουν την κοπέλα να βιώνει στο κεφάλι της τον απαγορευμένο έρωτα της για το φονιά του αδελφού της και της αναμνήσεις της με τον Πετρή.

Ο Αντώνης και ο Άγγελος προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Η Μαρίνα, η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα Δίλημμα που θα ορίσουντο μέλλον τους. “Να φύγετε εγώ θα μείνω η επαέ. Δεν έχω να πάω πουθενά θα μείνω με τον Πετρη, με τον γιο μου και τον Άγγελο. Εδώ θα κλείσω τα μάτια μου”, τους λέει η γιαγιά.

Σασμός-η-Καλλιόπη-στέλνει-δολοφόνους-στο-σπίτι-της-Μαρίνας-

Δείτε ακόμα Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Με δυσκολία η Μαρίνα με την Αργυρώ αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Μόλις το μαθαίνει η Καλλιόπη χαίρεται από αυτή την εξέλιξη και για πρώτη φορά γελάει το πρόσωπό της από ευχαρίστηση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καρολίνα μπαίνει στη σειρά

“Να πάνε στο καλό μακριά από δω και όπου θέλουν ας είναι”, λέει. Ωστόσο το χωριό αρχίζει να εκφοβίζει τους Σταματάκηδες που έδιωξαν τις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση ενώ προτού φύγει από την Κρήτη η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και της τα λέει για τελευταία φορά έξω από τα δόντια.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται για αυτά που έχει κάνει ενώ μία μεταγωγή κρατουμένων θα αποδειχτεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close