Σασμός: Το χωριό ανάστατο από την αποκάλυψη του Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές-Παντελή, φέρε ρακές, και κέρνα το όλο τον κόσμο παντρεύομαι.

Ποιος την κρατάει την Καλλιόπη τώρα ρε παιδιά; 

Μετά τον αθώωση του Αστέρη και αφού στην οικογένεια των Σταματάκηδων επιστρέφει η χαρά ο Μαθιός θεωρεί ότι πλέον μπορεί να προχωρήσει και με τη Βασιλική. Στο μεταξύ η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά και την ίδια ώρα ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Δείτε ακόμα Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ και ο Αστέρης και πάλι μαζί

Βασιλική πάει τελείωσαν όλα τώρα δεν υπάρχει κάτι που να μας εμποδίζει να μην παντρευτούμε“, της λέει. Η Βασιλική είναι λίγο διστακτική αλλά  το δέχεται.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Θα έλεγα να περιμένουμε λίγο ακόμα αλλά αφού το θέλεις ας γίνει. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα ήρεμα, ήσυχα χωρίς πολλά-πολλά σε παρακαλώ.” του επισημαίνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ δεν επιστρέφει στα Γιάννενα αν δεν δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή

Ο Μαθιός από την άλλη είναι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την προοπτική του γάμου με τη Βασιλική που δεν κρατιέται. Πάει στο καφενείο του χωριού και ανακοινώνει το γάμο του. “Παντελή, φέρε ρακές, και κέρνα το όλο τον κόσμο παντρεύομαι και παίρνω την Βασιλική” τους λέει.

Σασμός-Μαθιός-

Η αποκάλυψη της σχέσης του αλλά και του γάμο του με τη Βασιλική αφήνει τους πάντες μέσα στο καφενείο με το στόμα ανοιχτό. Όλοι είναι μουδιασμένοι αλλά προσπαθούν να το κρύψουν και του εύχονται για το γάμο. Την άλλη μέρα όμως που έχουν μαθευτεί τα νέα και χωριό, το χωριό στην κυριολεξία έχει πάρει φωτιά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης καταρρέει όταν βλέπει την Αργυρώ με τον Σταύρο

Όλοι μιλάνε για τα νέα του Μαθιού και της Βασιλικής. Μέχρι που από στόμα σε στόμα τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Νικηφόρου που δεν του άρεσε καθόλου όταν μαθεύτηκε έτσι στο χωριό η σχέση της μάνας του με το θείο του και μάλιστα αυτή τη στιγμή που τους είχε ζητήσει να είναι διακριτικοί και να μην μάθουν κάτι χωριό παράλληλα.

Η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι στην κατάσταση στα χέρια της με το πραγματικό πλήγμα να της έρχεται από αλλού καθώς ο Αστέρης ήδη έχει ξεκινήσει για να πάει να βρει την Αργυρώ στα Γιάννενα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Νικηφόρος πως ο δολοφόνος του πατέρα του είναι ο Μαθιός

Η Καλλιόπη τρελαίνεται και προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από τον φόβο της κρυφής ζωής χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσο καιρό.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close