Σασμός:  Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο.

Υπάρχει το μάτριξ τελικά…ΠΕΙΣΤΗΚΑΜΕ!

O Μαθιός παραμένει βυθισμένος σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει. Από τη στιγμή που έμαθε πως το όπλο του βρίσκεται στα χέρια του Παύλου περιμένει την αποκάλυψη και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ξέρει ότι από στιγμή σε στιγμή η ζωή του ολόκληρη μπορεί να γίνει συντρίμμια και νιώθει την ανάσα του να κόβεται.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη παίρνουν το παιδί από την Αργυρώ

Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παύλος δολοφονεί τον Φαρμάκη

Η Καλλιόπη και η Βασιλική τον βλέπουν να σκοτεινιάζει ολοένα και περισσότερο και δεν ξέρουν πως να τον βοηθήσουν και όπως φαίνεται δεν μπορούν, αφού μόλις ήρθε στα αυτιά του το νέο ότι ο Παύλος σκοπεύει να αναζητήσετε την προέλευση του όπλου που του έδωσε ο Μανώλης.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Ευθύμης όμηρος του Λευτέρη

Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121 , 122, 123

Ο Μαθιός παθαίνει άλλη μία κρίση πανικού. Η Βασιλική πλέον απελπίζεται. Παλεύει να καταλάβει τι μπορεί να τον έχει φέρει σ’ αυτή την κατάσταση την ώρα που εκείνος προσπαθεί να συνέλθει και να σκεφτεί για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό, καθαρά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Τότε έρχεται μια πρόταση που τον αφήνει πραγματικά άναυδο. Ο Παύλος έχει αποφασίσει να μάθει σε ποιον ανήκει το όπλο και έρχεται να του προτείνει να το ψάξουν μαζί. Ο Μαθιός καταφέρνει να κρύψει την ταραχή του αν και πλέον νιώθει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μανώλης και Τζένη ερωτεύονται

Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο

Δείτε ακόμα: Σασμός: Νεκρή η Μαρίνα;

Νιώθει τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί πιο έντονο από ποτέ και αναγκάζεται να του πει το ναι, ώστε να μην προδώσει το μυστικό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close