Σασμός-Φαρμάκης-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Παύλος δολοφονεί τον Φαρμάκη. 

Φαρμάκη πήγαινες γυρεύοντας…

Είχε πει στον Ευθύμη Φαρμάκη πως αν πειράξει την οικογένεια του, θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Απειλή που ο σκοτεινός άντρας της νύχτας δεν πήρε στα σοβαρά. Να όμως που ο Παύλος δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια του με το αίμα του καλύτερού του φίλου για το τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά Σασμός!

Ο Παύλος κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ανω Ποριά με σκοπό να βάλει τάξη στην οικογένειά του, δεν παρέκκλινε ούτε για μια στιγμή από τις κουβέντες του και τις υποσχέσεις που έδινε στους γύρω του.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121 , 122, 123

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: “Φοβόμουν πολύ Στέλλα” – Η Αργυρώ συγκλονισμένη

Ακόμα και με τα δικά του πρόσωπα ήταν αυστηρός, προσπαθώντας έτσι να τιμήσει τους νεκρούς της οικογένειάς του. Εξίσου αμείλικτος όμως φάνηκε να είναι από την πρώτη στιγμή και με τους κολλητούς του, Δημήτρη και Ευθύμη.

Ειδικά με τον δεύτερο, όταν κατάλαβε πως εκείνος πολεμά την οικογένειά του και ίσως να κρύβεται πίσω από το χτύπημα στον Αντώνη, του μήνυσε πως δεν θα έχει καλό τέλος αν επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

«Δεν θα ντραπώ. Αν μάθω πως έχεις πειράξει έστω και ένα άτομο από την οικογένειά μου, δεν θα διστάσω να σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Ο Ευθύμης τότε δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία, ίσως γιατί ήταν σίγουρος πως οι κινήσεις του δεν θα πέσουν ποτέ στην αντίληψη του κολλητού του, όμως οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχιστούν και γρήγορα η Ντίνα με τη βοήθεια της Αιμιλίας θα καταλήξει στη μία και μοναδική αλήθεια!

Πως ο Ευθύμης ήταν αυτός που στόχευσε με το όπλο του τη Μαρίνα και τον Αντώνη, στην ωραιότερη ημέρα της ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους. Και αυτό για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αγαπημένης του Ρέας!

Ο πρώτος άνθρωπος που θα μάθει τα αποτελέσματα των ερευνών της βαλλιστικής θα είναι φυσικά η Αιμιλία, που με τη σειρά της δεν θα διστάσει να ενημερώσει τον Παύλο. «Δεν ξέρω αν κάνω καλά που σου το λέω αλλά πίσω από την επίθεση στον Αντώνη είναι ο Φαρμάκης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Τζένη ερωτεύονται

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγριος καυγάς Καλλιόπης και Αργυρώς στα επόμενα επεισόδια

Μπορεί να είχε επιβεβαιωθεί πριν καιρό το άλλοθί του, αλλά τα νέα στοιχεία τον φωτογραφίζουν. Ηθελα απλά να το ξέρεις. Υποσχέσου μου, Παύλο, πως δεν θα κάνεις τίποτα, όλα είναι πλέον δουλειά της αστυνομίας.

Θέλω αυτό το παιχνίδι εκδίκησης να λήξει εδώ. Μου το υπόσχεσαι;», τον ρωτά αυστηρά η εισαγγελέας της Κρήτης, όμως παρόλο που της γνέφει καταφατικά, ξέρει πως ο Παύλος δεν θα το αφήσει έτσι καθώς η τιμή της οικογένειάς του είναι πάνω απ’ όλα.

Το χτύπημα θα γίνει αρκετό καιρό αργότερα και ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει τις κρυφές του δουλειές, γνωρίζοντας πως η υπόθεση του Αντώνη έχει μπει στο συρτάρι με τις υποθέσεις που δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νεκρή η Μαρίνα;

Σίγουρος για τον εαυτό του, θα ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα με τη βοήθεια του Βαγγέλη. Ο ερχομός του Παύλου δεν θα του δημιουργήσει υποψίες, ούτε θα τον αγχώσει που βρίσκεται μετά από καιρό μπροστά του. «Καλώς τον φίλο μου, τον κολλητό μου τον Παυλ,ή που έριξε μαύρη πέτρα πίσω του», θα του πει σχεδόν με υπεροψία.

Οταν όμως εκείνος βγάλει από την τσέπη το όπλο του, θα καταλάβει. Ο Ευθύμης θα πέσει νεκρός στο οινοποιείο του, χωρίς ανθρώπους γύρω του που θα προσπαθούν να τον σώσουν.

Η είδηση του θανάτου του θα κάνει τον γύρο του χωριού, κάνοντας ορισμένους να απορήσουν με την εξέλιξη αυτή και λίγους ακόμα να ηρεμήσουν αφού θα ξέρουν πως δεν θα τους κυνηγήσει ξανά στο μέλλον. Η μόνη που θα ξέρει την πραγματική αλήθεια αλλά δεν θα μιλήσει ποτέ γι’ αυτή, θα είναι η Αιμιλία Ξενάκη.

Μεγάλη σύλληψη στην Ανω Ποριά

Ο Φαρμάκης σύμφωνα με το περιοδικό Tv24 δεν είναι τελικά το «μεγάλο κεφάλι» του κυκλώματος και αυτό θα το μάθουν με τον πιο άσχημο τρόπο όσοι πάρουν μέρος στην αστυνομική επιχείρηση. Πίσω από αυτόν κρύβεται κάποιος άλλος ισχυρός άντρας, και η Ντίνα με τον Μύρωνα θα το συνειδητοποιήσουν όταν φτάσουν στο σημείο που θα γίνει η εισβολή.

Συγκεκριμένα, όλοι θα πιστεύουν πως πίσω από τις καλά σφραγισμένες πόρτες θα κρύβεται ο Ευθύμης, όμως προς έκπληξη τους θα αποδειχτεί πως άλλος ήταν αυτός που υποκινούσε τις υποθέσεις τοκογλυφίας και αγοροπωλησίας όπλων.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Σασμός-Φαρμάκης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καίτη Γαρμπή τα ξαναβρίσκει σε Θοδώρα και Λευτέρη

Στην επιχείρηση αυτή όμως θα βοηθήσει πολύ ο Λευτέρης, που είχε τις αρχικές πληροφορίες από τον Ευθύμη, οι οποίες και θα τους οδηγήσουν στο σημείο του στόχου. Από εκείνη τη στιγμή οι σχέσεις όλων θα ταραχθούν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close