Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες αφού ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα.

Επιτέλους θα χαμογελάσουμε <3

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, υπάρχει χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Αφορμή θα σταθεί η επιστροφή του Αντώνη Φραγκιαδάκη από το νοσοκομείο. Η Μαρίνα βλέπει ξανά τη ζωή της με αισιοδοξία.

Ο γάμος τους έμελλε να γίνει στην εκκλησία του χωριού, χοροστατούντος του παπα-Μιχάλη, με όλους τους ανθρώπους που τους αγαπάνε γύρω τους. Μόνο χαμόγελα, ευχές και τραγούδια ήταν γεμάτη εκείνη η μέρα που τελικά έγινε ο εφιάλτης της Μαρίνας.

Ο άνθρωπός της, ο Αντώνης της, ο άντρας που έστεκε για χρόνια δίπλα της σιωπηλά, έπεσε στην αγκαλιά της με μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική εξέλιξη του πιο ωραίου γεγονότος της ζωής τους, όμως ήταν αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Τζένη ερωτεύονται

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγριος καυγάς Καλλιόπης και Αργυρώς στα επόμενα επεισόδια

Μπήκε στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε και όπως βλέπουμε στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την περίοδο, ο Αντώνης ξύπνησε, έχοντας όμως μετατραυματική αμνησία. Λένε όμως πως η αγάπη όλα τα νικάει και η επιμονή της Μαρίνας να γίνει καλά, κινητοποίησε ακόμα και τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας, για να τον βοηθήσει να θυμηθεί με ειδικές θεραπείες.

Σύντομα όμως, ο αστυνόμος της Ανω Ποριάς, ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες του χωριού, θα επιστρέψει και στα επαγγελματικά του καθήκοντα, αλλά κυρίως εκεί που ανήκει η καρδιά του, στο σπίτι της Μαρίνας.

Το περιοδικό TiViSirial και η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ «Κοπέλι μου, προσευχόμουν για σένα. Ήταν κρίμα και άδικο αυτό που σου ’λαχε και ο θεός το αναγνώρισε, πρωτύτερα απ’ ούλους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει για το φρικτό παρελθόν της Έλενας

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νεκρή η Μαρίνα;

Ποτέ να μη φύγεις από τούτονα το σπίτι. Να ριζώσεις με τη Μαρίνα σου», θα του πει μεταξύ άλλων η γιαγιά Ειρήνη όταν τον δει μετά από τόσο καιρό να περνά το κατώφλι της πόρτας τους. Και εκείνος όμως δεν θα κρύψει τη χαρά του που έφυγε από το κρεβάτι του νοσοκομείου και επέστρεψε στην αγκαλιά της Μαρίνας του.

Η τελευταία μάλιστα για να γιορτάσει το γεγονός και να ξορκίσει το κακό που έχει πέσει πάνω από την οικογένεια των Βρουλάκηδων τα τελευταία χρόνια, θα αποφασίσει να οργανώσει ένα μεγάλο γλέντι, μια γιορτή που θα είναι καλεσμένοι μόνο όσοι νοιάστηκαν για τον άντρα της. «Για μένα γιορτή είναι που γύρισα στο σπίτι μας, μην μπαίνεις στον κόπο», θα της πει εκείνος, αλλά η Μαρίνα θα είναι ανένδοτη.

Μαζί με την Αργυρώ και την Κατερίνα θα οργανώσουν την πιο όμορφη γιορτή για τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της. Το γλέντι θα γίνει φυσικά στο σπίτι τους από το οποίο δεν θα λείψει κανείς. Ρακές, κρητικοί μεζέδες και μελωδίες από τη λύρα θα ανεβάσουν το κέφι στο σπίτι εκείνο που επί πολλά χρόνια παρέμενε σκοτεινό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται για την ζωή του γιού της

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καίτη Γαρμπή τα ξαναβρίσκει σε Θοδώρα και Λευτέρη

Η ανεβασμένη διάθεση της Αργυρώς, που βλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της να χαμογελά ξανά, θα γίνει και η αφορμή για να κάνει και εκείνη με τη σειρά της σχέδια για τη ζωή της με τον Αστέρη.

Ο Ευθύμης παραμένει σε απόσταση

Καθόλου ικανοποιημένος δεν θα είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης όταν μάθει πως ο Αντώνης όχι απλά καλυτέρευσε αλλά οι γιατροί του έδωσαν και εξιτήριο. Ομως, ειδικά τη μέρα που θα στηθεί το μεγάλο γλέντι στο σπίτι των Βρουλάκηδων, εκείνος δεν θα κάνει την παραμικρή κίνηση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη – Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός στο πλευρό της γυναίκας του

Ξέρει άλλωστε πως τόσο ο Παύλος όσο και οι συνεργάτες του Αντώνη παρακολουθούν στενά κάθε κίνησή του, για να επιβεβαιώσουν πως εκείνος κρύβεται πίσω από το χτύπημα. Οπότε δεν θα τους κάνει τη χάρη να παραδοθεί τόσο εύκολα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως στο μέλλον θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close