Σασμός-Παύλος-Μαθιος-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος στέλνει απειλητικό μήνυμα στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής.

Αμάν ρε Παύλο ούτε ένα ζευγάρι να παντρευτεί δεν αφήνεις…

Κι όμως, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής μετατρέπεται σε φιάσκο, στη σειρά Σασμός. Ενώ όλα πηγαίνουν καλά, ένα περιστατικό θα είναι αρκετό για να τα διαλύσει όλα, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο Μαθιός θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Βασιλική να εξοργίζεται μαζί του, την ημέρα του γάμου τους!

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος η σειρά απο τον ALPHA

Όλα ξεκινούν από την επίσκεψη του Παύλου Βρουλάκη στο γαμήλιο γλέντι. Απρόσκλητος και με θράσος, ο Παύλος εμφανίζεται στο γλέντι, σηκώνοντας το ποτήρι του προς τους νεόνυμφους.

Ο ίδιος επισημαίνει πως το μόνο που θέλει είναι να ευχηθεί, όμως κανείς δε τον πιστεύει. Πλάι του στέκεται ο Ευθύμης, ο οποίος ξεκαθαρίζει τις φιλικές τους διαθέσεις. Ο Μαθιός γίνεται έξαλλος με τη στάση τους και κανείς από τους καλεσμένους δε πιστεύει ότι ο Παύλος ήρθε στον γάμο για να ευχηθεί, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του γιου του

Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Η Βασιλική τραβάει τον Μαθιό από το μανίκι. Έχοντας χάσει και η ίδια την ψυχραιμία της, προσπαθεί να ηρεμήσει στον σύζυγό της… “Σε παρακαλώ, μην κάνεις φασαρία”, θα του πει.

Ο Μαθιός, σύμφωνα με το youfly, αν και έτοιμος να ορμήσει, αποφασίζει να κάνει πίσω, για να μη χαλάσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους.. Τι ήθελε ο Παύλος Βρουλάκης;

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Το γράμμα που άφησε ο Κώστας πριν την δολοφονία του

Να ευχηθεί ή να τρομοκρατήσει το ζευγάρι; Μήπως η εμφάνισή του ήταν ένα μήνυμα, για να δείξει σε όλους πως τώρα ξεκινάει ο πραγματικός τους πόλεμος;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close