Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος.

Και καλά κάνει γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα…

Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό μυστικό, με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάζει ριζικά, στη σειρά Σασμός. Μόλις ανακαλύπτει αυτή την αλήθεια που παλεύουν να κρύψουν όλοι, ο κόσμος της καταρρέει.

Η ίδια κάνει τα πάντα, για να σταθεί βράχος. Το μόνο που θέλει είναι να βλέπει την οικογένειά της καλά, χωρίς να επικρατεί παντού ο κίνδυνος των Σταματάκηδων. Στόχος της είναι να κρατήσει μακριά την εγγονή της από τον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος η σειρά απο τον ALPHA

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του γιου του

Η γιαγιά Ειρήνη συγκεντρώνει την οικογένεια και αποκαλύπτει πως γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή. Έχει μάθει πως δεν είναι γιος του Σταύρου, αλλά μέσα στο παιδί αυτό κυλά αίμα Σταματάκηδων.

Η Μαρίνα σοκάρεται. Άλλο ένα μέλος της οικογένειας γνωρίζει αυτό το βαρύ μυστικό. Εάν βγει προς τα έξω, όλα θα διαλυθούν κι ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Το γράμμα που άφησε ο Κώστας πριν την δολοφονία του

Η γιαγιά Ειρήνη τους διαβεβαιώνει πως θα κρατήσει για πάντα κρυφό αυτό το μυστικό, απομακρύνοντας την οικογένειά της από τον περιβόητο “Σασμό”.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη

Σασμος-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Μάλιστα, σύμφωνα με το youfly, τους τονίζει πως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα, για να μη μάθει κανείς την αλήθεια για το παιδί του Αστέρη Σταματάκη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close