Σασμός-Παύλος-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν. 

Αυτό και αν είναι θαύμα

Μετά από μεγάλες και συνεχείς περιπέτειες, αλλά και τρομερά προβλήματα, ήρθε επιτέλους η ώρα για τον Μαθιό και τη Βασιλική να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Και πάλι όμως δε θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στον Σασμό, με τον Παύλο Βρουλάκη να κάνει την εμφάνιση του στην γαμήλια τελετή!

Ο Μαθιός κρατά το χέρι της Βασιλικής στην εκκλησία καθώς τίποτα πια δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους. Σε λίγο θα είναι και επίσημα ζευγάρι με την αγαπημένη του, με την Καλλιόπη να καμαρώνει, γεμάτη ευτυχία, για τη χαρά του γιου της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Σασμός-Παύλος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Το γράμμα που άφησε ο Κώστας πριν την δολοφονία του

Η χαρά αυτή όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο πλέον απρόσκλητος επισκέπτης κάνει την εμφάνιση του, σκορπώντας πανικό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Παύλος εμφανίζεται ξαφνικά στην εκκλησία, κάνοντας την μουσική να κλείσει και τους καλεσμένους να παγώσουν.

Ο Μαθιός παίρνει τον λόγο και του λέει ότι είναι ανεπιθύμητος και καλά θα κάνει να φύγει άμεσα από την εκκλησία. Ο Παύλος όμως του απαντάει πως πέρασε απλά για να ευχηθεί και όχι για να δημιουργήσει πρόβλημα. Ο γάμος εν τέλει θα συνεχιστεί, παρά την ταραχή που προκάλεσε η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 31/10/2022 έως 03/11/2022.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 25 στις 31/10/2022

Επεισόδιο 25

Δευτέρα 

Ο Μαθιός έχει ανακοινώσει την Βασιλική πως θα παντρευτούν άμεσα και οι ετοιμασίες για το γάμο αρχίζουν. Την ιδιά στιγμή η απόφαση του Αστέρη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά στην Αργυρώ άσχημα. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για το φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί ο κάτοχος του, ωστόσο η αρνείται να τον παραδώσει .

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη

Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη πως η κάλυψη του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργώ- Σταύρου μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όπως και η ένταση στη σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη. Μέσα σε όλα αυτά η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 26 στις 1/11/2022

Επεισόδιο 26

Τρίτη

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει τις εντολές του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασίες τη σχέση του με την Θοδώρα. Οι ετοιμασίες προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος ζητά  συγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Η απόσταση μεταξύ τους δείχνει να μεγαλώνει και πλέων το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει από το νησί και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την σύγχυσή της. Ενά γεγονός συγκλονίζει και πάλι την Κρήτη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 27 στις 2/11/2022

Επεισόδιο 27

Τετάρτη

Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η καρδιά του Παπά Μιχάλη τον προδίδει και παθαίνει έμφραγμα. Η Κατάρρευση του παππά Μιχάλη ταράζει το χωριο, εκείνος όμως αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό.

Η συνάντηση του Μανώλη με τον παππά  Μιχάλη απειλεί να καταστρέψει το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής καθώς του αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παππά, μπορεί να κρύβει περισσότερα από όσα λέει… Πως θα αντιδράσει η Βασιλική;

O Παύλος έρχεται αντιμέτωπος  για μία ακόμη φορά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης, μπλέκεται όλο και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του.  Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης .

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 28 στις 3/11/2022

Επεισόδιο 28

Πέμπτη

Η Καλλιόπη όταν  αντιλαμβάνεται πως η φλόγα της αγάπης του αναζωπυρώνεται και οι δυο τους είναι έτοιμοι να ξαναγίνουν ζευγάρι, γίνεται έξαλλη και έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της παρουσία του Αστέρη. Παράλληλά η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παππά  να τους παντρέψει με τον Μαθιό αλλά μάταια. Ο παππάς  αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος πιέζει την Αργυρώ και αυτή αντιδρά

Σασμός:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Όταν ο Μανώλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παππάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγηση του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός ενώ ο Μανώλης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Η Αργυρώ δεν σταματά να σκέφτεται τον Αστέρη πράγμα που προβληματίζει την Μαρίνα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close