Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές και εμείς σας έχουμε την απάντηση ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος.

Βλάσης Καραπάνος . Ο ισοβίτης που θα σταθεί δίπλα στον Αστέρη.

Από την περασμένη Τρίτη, ένα νέο πρόσωπο μπήκε στη σειρά, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Σασμός. Ο Βλάσης Καραπάνος ,που τον υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, έχει ζητήσει μέσω γνωστού του από τη Στέλλα να τον επισκεφτεί στη φυλακή:  θέλω να αναλάβετε την υπόθεση ενός ξάδερφού μου Της λέει. Θα μπορούσα να τακτοποιήσω την υπόθεση αλλιώς…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Ο Βλάσης Καραπάνος,είναι αφεντικό του υποκόσμου με δύναμη και αυτοπεποίθηση.  Βίαιος, σκληρός, αδίστακτος με στυλ αλλά και μία βαθιά αίσθηση του δικαίου .Το δίκαιο όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται το ορίζει και το εφαρμόζει.  Είμαι ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δημιος!  3 σε 1 . Για να αποφεύγουμε τη γραφειοκρατία, τα λάθη και τις καθυστερήσεις δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Σύμφωνα με το περιοδικό TV 24 στη φυλακή ελέγχει μία ομάδα σκληρών κρατουμένων αλλά και το διευθυντή της φυλακής.  Από το τηλέφωνο, ελέγχει και διοικεί μέσω των ανθρώπων του, όλη τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου . Άνθρωπος με κρυμμένες ευαισθησίες, που κινείται άνετα και απρόβλεπτα από το καλό στο απόλυτο κακό .

Γίνεται μπαμπάς για τον Αστέρη

Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Το μεγάλο του τραύμα, είναι η απόρριψη από τον γιο του, ο οποίος υπό την επιρροή της  πρώην γυναίκα του Καραπάνου, τον έχει απαρνηθεί.  Αρνείται να τον δει , να πάρει οτιδήποτε από εκείνον. Μέχρι που έχει αλλάξει και το όνομα του . Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας εκ μέρους του, καταλήγει σε μία νέα απόρριψη.  Αυτός ο άνθρωπος, θα έρθει κοντά με τον Αστέρη θα τον πάρει υπό την προστασία του μέσα στη φυλακή και θα τον νιώσει σαν το γιο που έχασε . Από την άλλη, ο Αστέρης θα βρει έναν άνθρωπο, να ανοίξει την καρδιά του.  Η σχέση τους δεν θα αργήσει να γίνει βαθιά και αληθινή.

Πως θα βοηθήσει τον Αστέρη στη σχέση του με την Αργυρώ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close