Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές καθώς Η Αργυρώ μένει έγκυος μετά τη δολοφονία του Πέτρου.

Μετά τη δολοφονία του Πέτρου έρχονται τα πάνω-κάτω.
Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του.

Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη, την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Όποιος σκότωσε τον αδελφό μου θα το πληρώσει. Δεν θα ησυχάσω αν δεν εκδικηθώ τον θάνατό του, λέει σπαράζοντας, αγνοώντας πως ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο άντρας που αγαπάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Δείτε ακόμη Σασμός: H θεαματική αλλαγή της θεοδώρας από το τετ α τετ με τον θάνατο

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν την φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.  Η προσπάθειά της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει και τα όπλα να βγουν από τις θήκες τους.

Πρέπει να τον φυγαδεύσουμε

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου, και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει τον μικρό του αδελφό. Πρέπει να τον φυγαδεύσουμε, μόνο αν φύγει μακριά από δω Θα γλιτώσει, λέει η Καλλιόπη.

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 75 , 76 , 77 , 78

Πάνω στην απελπισία της, ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό και οι ξάδελφοι από το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει, καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… Ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν…

Καταρρακωμένη η Μαρίνα

Ο Αστέρης μην αντέχοντας άλλο από τις τύψεις και τις ενοχές παραδίδεται στην αστυνομία.
Εγώ είμαι φονιάς του Πέτρου, λέει και οι αστυνομικοί παγώνουν. Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο, όμως εκείνα διψούν για εκδίκηση. Μέσα σε όλα αυτά, ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μία κλωστή. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση, ενώ η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Σεμίνα που την αναστατώνει.

Απόφαση-βόμβα του Νικηφόρου

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς η απόφασή της να αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη θα κλονίσει τη σχέση τους. Τον αγαπάς ακόμη, για αυτό θες να τον βοηθήσεις ακόμη και τώρα που έμαθες πως είναι φονιάς,

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Της λέει ο Άγγελος και πλέον η σχέση τους φτάνει στο τέλος. Ο χωρισμός είναι μονόδρομος και πλέον τα δεδομένα στις ζωές τους ανατρέπονται ξανά. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος παίρνει μία σημαντική απόφαση για το μέλλον του, ενώ η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στον γάμο της με τον Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Η Αργυρώ μένει έγκυος

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση, η Αργυρώ μετά το θάνατο του αδερφού της αποφασίζει να φύγει μαζί με τη μητέρα της για τα Γιάννενα. Εκεί θα την περιμένουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, όμως η μεγαλύτερη δεν είναι άλλη από το ότι ανακαλύπτει πως είναι…έγκυος!

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Όταν συνειδητοποιεί πως περιμένει το παιδί του φονιά του αδελφού της χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η απελπισία την κυριεύει, αφού παρά τα όσα συνέβησαν, ένα κομμάτι της εξακολουθεί να αγαπάει τον Αστέρη. Η Αργυρώ αποφασίζει να κρατήσει το παιδί, ενώ δέχεται βοήθεια από ένα πρόσωπο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της, φέρνοντας τα πάνω κάτω.
Η συνέχεια θα είναι καταιγιστική….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close