Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Σασμός : Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές και εμείς σας έχουμε το μέλλον για όλα τα ζευγάρια.

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Αγαπημένη μας σειρά του Alpha Σασμός. Τα τραγικά γεγονότα που θα συμβούν πρόκειται να αλλάξουν τις ζωές όλων και κυρίως των ζευγαριών της σειράς .Θρήνος, χωρισμοί και ζήλια συνθέτουν το μέλλον τους . Το περιοδικό TV σίριαλ  έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Πέτρος – Σεμίνα

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Ο θάνατος έρχεται να χωρίσει τη Σεμίνα με τον Πέτρο. Μόλις το ζευγάρι ξανά βρίσκει τα πατήματά του, ο Αστέρης δολοφονεί τον Πέτρο μπροστά στα μάτια της Σεμίνας .Η κοπέλα βυθίζεται στο πένθος και την απελπισία. Αυτό που έγινε δεν μπορεί να το αντέξει .Αφού λέει την αλήθεια στην Αργυρώ για το πώς έγινε το φονικό, αποφασίζει να μη μείνει ούτε λεπτό, στον τοπο που έζησε το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της και εξαφανίζεται.

Αργυρώ και Αστέρης

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Η Αργυρώ μετά το θάνατο του Πέτρου ορκίζεται εκδίκηση. Ο Αστέρης  κρύβεται σε μία σπηλιά όπου τον πήγαινε ο πατέρας του ,καθώς φοβούνται τα αντίποινα από τα ξαδέρφια του Πέτρου, που έχουν έρθει από το Ηράκλειο .Όμως δεν αντέχει άλλο και παραδίδεται στην αστυνομία. η Αργυρώ πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη και για μέρες δεν τρώει και δεν πίνει.

Είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και εκεί μέσα στην πίκρα και τις τύψεις προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μάνα της, τη βρίσκει μέσα στα αίματα και στην κυριολεξία της σώζουν την τελευταία στιγμή.Ο Αστέρης καταλήγει στη φυλακή όπου εκεί τον περιμένουν άλλα χειρότερα. Ενώ η Μαρίνα παίρνει την απόφαση να  πάρει το μοναδικό παιδί που της απέμεινε και να φύγουν .

Μαρίνα- Αντώνης

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Η  Μαρίνα έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Σπαράζει για το θάνατο του γιου της και προσπαθεί να σώσει την κόρη της .Ο τόπος πια δεν τη χωράει.Το μόνο που σκέφτεται είναι να φύγει. Έτσι παίρνει την Αργυρώ και φεύγουν μακριά από την Κρήτη . Ο Αντώνης μένει πίσω…

Ξέρει ότι την έχασε για πάντα και δεν τολμά ούτε καν να τη ρωτήσει πού θα πάει . Ομως πάντα θα την έχει στην καρδιά του. Οσο Η Μαρίνα θα βρίσκεται μακριά αυτός θα τη σκέφτεται , και θα προσπαθεί να μαθαίνει χωρίς εκείνη να ξέρει τίποτα.

Μαθιός – Βασιλική

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Ο Μαθιός βασανίζεται από τις τύψεις μετά το φόνο που έκανε ο αδερφός του .Η μονή του παρηγοριά είναι η Βασιλική. Που πηγαίνει κατευθείαν εκεί, αφού φυγαδεύει τον Αστέρη και καταρρέει στην αγκαλιά της . Ο Μαθιός, θα προσπαθήσει να σώσει τον αδερφό του, αλλά και να μείνει και κοντά στη Βασιλική και τον Νικηφόρο .Ο κρυφός δεσμός τους , θα παραμείνει μυστικός για πολλά ακόμα χρόνια.

Στέλλα- Άγγελος

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Δείτε ακόμη Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό μιλάει για όλους και για όλα

Η Στέλλα,  θα αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη και θα του δώσει ελαφρυντικά για το φονικό . Αυτό και μόνο, θα φέρει μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον  Άγγελο καθώς πιστεύει, ότι ακόμα εχει αισθήματα για τον Αστέρη και η ζήλια του δεν τον αφήνει να δει την πραγματικότητα. Μάλιστα όταν η Στέλλα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της πει τι ακριβώς έγινε τη στιγμή του φόνου, ο Άγγελος θα της κάνει μεγάλη σκηνή και οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση.

Θοδώρα – Γιώργης

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη μετά τα γεγονότα, κρέμεται από μία κλωστή.  Ο θρήνος της κοπέλας για τον Πέτρο και μάλιστα την ημέρα του γάμου της, εξοργίζει τον Γιώργη, ο οποίος δηλώνει στον πατέρα της πως  τον ξεφτίλισε και ότι θα τη χωρίσει μόλις περάσουν τρεις μήνες. Όμως τα γεγονότα θα τον προλάβουν .Η Θεοδώρα είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του .Εκείνη δεν είναι σίγουρη αν το θέλει αλλά ο Γιώργης μόλις το μάθει, θα αλλάξει τη σχέση του με τη Θοδώρα.

Όμως το μέλλον τους, όπως θα δούμε δεν θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close