Σασμός Spoiler: Η Άσπα στα δικαστήρια με τον Κώστα – Η Σέλλα γίνεται η δικηγόρος του

Τα όσα θα μάθει ο Κώστας για την γυναίκα του Άσπα θα τον βγάλουν έκτος ευάτου και οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά.

Σασμός Spoiler: O Κώστας κακοποιεί την Άσπα – Η Σέλλα γίνεται η δικηγόρος του

Όλη η Κρήτη έχει μάθει για τον μεγάλο αυτόν χωρισμό. Ο Κώστας και η Άσπα διαλύουν τον γάμο τους επεισοδιακά, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Στέλλα γίνεται η δικηγόρος του Κώστα, φτάνοντας την Άσπα στα όριά της, στη σειρά Σασμός.

Ο Διονύσης, θέλοντας να διαλύσει τον γάμο του ξαδέλφου του, τού αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Άσπας. Η Άσπα και ο Στεφανής ήταν εραστές για πολύ καιρό και -μάλιστα- πίσω από την πλάτη του!

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 50 ,51 , 52 , 53 , 54

Ο Κώστας, μετά από την είδηση αυτή, γυρίζει στο σπίτι έξαλλος. Η Άσπα υποφέρει στα χέρια του. Εξοργίζεται και την κακοποιεί. Η πρωταγωνίστρια τρέχει, ζητώντας βοήθεια. Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα, έρχεται για να προκαλέσει συγκίνηση και θυμό…

Σασμός Spoiler: O Κώστας κακοποιεί την Άσπα – Η Σέλλα γίνεται η δικηγόρος του

Η Στέλλα μπαίνει στη μέση

Σασμός Spoiler: O Κώστας κακοποιεί την Άσπα – Η Σέλλα γίνεται η δικηγόρος του

Η Άσπα, απελπισμένη και φοβισμένη, θα τρέξει στο πλευρό του Άγγελου. Ο Άγγελος σοκαρισμένος, θα την οδηγήσει στο τμήμα, με σκοπό να κάνει μήνυση στον Κώστα, με μάρτυρα τον ίδιο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν  Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Η μήνυση για κακοποίηση γίνεται και ο Κώστας χάνει το μυαλό του. Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, τόσο για την απιστία, όσο και για την μήνυση, τρέχει στην Βασιλική και της αναφέρει όλα όσα γνωρίζει για την παράνομη αυτή σχέση. Η Βασιλική μένει άναυδη και καταρρέει.

Αμέσως μετά σύμφωνα με το youfly.com  , ενημερώνει την Στέλλα πως θα χρειαστεί τη βοήθειά της. Η Στέλλα δέχεται να γίνει η δικηγόρος του Κώστα, κάνοντας πόλεμο στην Άσπα, στη σειρά Σασμός. Την πιέζει να αποσύρει τη μήνυση, με την Άσπα να θυμώνει ακόμα πιο πολύ… Όλα κρέμονται από ένα πολύ λεπτό σκοινί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close