Σασμός spoiler :  Η Βασιλική δολοφονείται με πολύ άγριο τρόπο

Σασμός spoiler : Η Βασιλική δολοφονείται με πολύ άγριο τρόπο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Από ποιόν δολοφονείτε η Βασιλική; Συνταρακτικές  θα είναι οι εξελίξεις που  θα συμβούν στη σειρά «Σασμός». Ο Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του στο  7 ΜΕΡΕΣ TV έδωσε σημαντικά spoilers για τη σειρά.

«Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την Κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 30, 31 , 32 , 33

Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξαναπώ. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός τού σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει. Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία.

Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι. Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος», δήλωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV».

Πώς μπήκε ο «Σασμός» στη ζωή σου;

Πραγματικά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και στις αρχές δεν μπόρεσα να καταλάβω στα αλήθεια πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος του Νικηφόρου. Ήμουν στα γυρίσματα της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και με κάλεσε η casting director Μιράντα Ρωσταντή για να διαβάσω ένα απόσπασμα. Ήταν ένας ερωτικός διάλογος με μια κοπέλα. Η ηθοποιός που υποδύεται την Τζένη στη σειρά, η Σάντυ Χατζηιωάννου, είχε προεπιλεγεί και έψαχναν τον παρτενέρ της, αυτόν που θα έπαιζε τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμη  Σασμός: Eμφανίζεται ο άγνωστος ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς και ερωτεύεται τη Στέλλα

Το ότι υπήρχε χημεία ανάμεσα σε μένα και τη Σάντυ μού έδωσε προβάδισμα. Μετά τις κοινές οντισιόν, επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και με ενημέρωσαν ότι είχα πάρει το ρόλο! Ήμουν ο τελευταίος ηθοποιός που ολοκλήρωσε το καστ, όλοι οι άλλοι ρόλοι είχαν ήδη βρεθεί. Θυμάμαι στα πρώτα γυρίσματα μου έλεγαν οι άλλοι «α, εσύ θα κάνεις τον Νικηφόρο, συγχαρητήρια, σπουδαίος ρόλος» και εγώ δεν ήξερα τι θα βρει τον ήρωά μου στο μέλλον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασική ηρωίδα βρίσκει τραγικό τέλος

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο πήρα το βιβλίο, ξεκίνησα να το διαβάζω και μόλις κατάλαβα ποιος είναι ο Νικηφόρος, με έφαγε το άγχος! Τότε συνειδητοποίησα πόσο τυχερός ήμουν, πόσο σημαντικός ρόλος είναι αυτός, τι σπουδαία ευκαιρία έχω, τι μεγάλο στοίχημα θα είναι αυτό για μένα τη φετινή σεζόν. Ο Νικηφόρος θα ζήσει ως άνθρωπος τρομακτικά πράγματα.

Δείτε όλη την συνέντευξή στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV αυτής της εβδομάδας

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close